Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Csak a Bitcoinra gondoltam, itthon egy korai short okozhat fájdalmat, ha valaki alacsonyabb tf-n van, szerintem ott még bull, nincs fordulós jelzés (mondjuk OTP), ha oldalazunk a köv két nap, vagy forgalom nélkül esünk, akkor lesz még lokális high. Forgalommal párosuló esés hozhat menekülési hullámot a hét vége felé, vagy a jövő héten, egyelőre réssel fel voltunk ma is (kisebb tf-n Island Reversal-szerű gyertyaformáció, mindjárt kettő is - bullishnak gondolom. A rést én még nem kimerülési, hanem szökési résként értékelném - azaz nincs vége az emelkedésnek, de ebben nincs nagy gyakorlatom, talán valakinek van itt és hozzászól)
Ez az amikor összeáll a TA és a Funda, várható volt. Elliott alapon valaminek a vége felé jártunk +klimax. A Brexittel mától csak zárni lehet pozíciót, nyitni nem (GB bróker). Gondolom nem a short pozíciók vannak/voltak többségben.
Nem is értem, hogy miért nem milliókat keresel minden nap, ha mindent ilyen jól tudsz előre. Te szólsz, a sok hálatlan, irigykedő meg csak minuszol, ahelyett hogy köszönetet mondana...
Holnapi folytatásról tipp, vagy mondjuk csak a ma du-ról?
A Fintwit egy okoseszköz: azt méri, hogy a különböző pénzügyi szakértők milyen tartalmú Twitter üzeneteket tesznek ki. Négy kategóriára bontották őket: a perma-bullok az “örök otpimisták”, a perma-bearek ezek ellentétei, a pragmatikusok és a közgazdászok pedig a kettő közt vannak. Az év vége oda vezetett, hogy már az örök pesszimisták is optimisták a részvénypiaccal kapcsolatban. Ilyenkor felmerül a kérdés: eladóból immár akad, de ki fog itt még vásárolni?/alapblog.hu/
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!