Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Nem konnyu piac, de en ugyanugy forgok a piaccal, ahogy eddig is. Novemberben volt kis zavar nalam 1het tradeig, utana 3het kivaras. Az a ho lett minuszos. Azota eros dec, es az ev is jo. Piaccal kell haladni.
Hát jól csinálod, én valahogy ezt a mozgást nagyon nem tudom lekereskedni. Ez az évem egy hatalmas sz*rkupac . Ott kezdtem, hogy a 2020 utolsó kereskedési napján záróban egy szép adag shortot nyitottam, persze réssel nyitott na és azóta is úgy érzem, itt a vége az emelkedésnek. Nem kevés shorttal próbálkoztam, eddig az évben. Ma is, délelőtt meg amcsi nyitáskor is shortot láttam, (persze mert a demokrata lett szenátori rész is, lesznek adóemelések) akkor bux emelkedett, de nyugati tőzsdék csökkentek, gondoltam lesz egy felhuzzás, aztán beszakadás, hát nem lett. Aztán mikor elkezdet lefele menni a bux, kint meg minden emelkedett, akkor meg már az elején longoltam. Persze állandóan kistoppoltam magam. Ááááá, jobb nem is beszélni róla, eddig ez nem az én évem. Valahogy nem olvasok a sorok közt :-(
Otp t nem értem hogy miért fékezik, tegnap meg ellenszelben is vették. Molban még lehet kraft Ricsi sötét ló, 1 óra alatt is megy 200 pontot minden irányban
dupla alj/tetőhöz sok segítség a forgalom alakulása ami nem volt fent a chartodon. csak maga az alakzat kezdemény a charton nem ok a shortra. Alig estünk szakadó usára meg a nagy kép is longos ezt egy órás tető kezdemény nem tudja megfordítani. Ma meg kitörés is van.
Szerintem nem likvidálás történt, hanem valaki stoppja lépett működésbe. Csak annyit likvidálnak a brókerek, hogy a számla ne legyen minuszos. Ersténél akár naponta többször is. Tapasztalat.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!