Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Teljesen igazad van. Nálam ebben az évben gurult el a gyógyszer. Főleg itt az év végén. Pedig nem a jó irányba trédeltem. Ez van. A tőzsde mindig mehet még tovább. A végtelenbe és tovább.
Uj idok jarnak, ahogy a piac valtozik, en is valtozom. A helyzet is mindig valtozik. Ami jo az egyiknek, nem jo a masiknak. Latod mi kb. mindig egyforman tradelunk. Most bevalladod szerint daraltal vegig a felben. En az elso napokban adtam vissza. Utana kivartam, most hozom vissza, majdnem ledolgozva azt a par nap daralast. Ezaltal meg ujra ATHs zaroja is lehet 2015os TBSZemnek, ami par nap mulva kifut. Ez is hatraltat, hogy mar ne ficankoljak rajta, mert par nap van kifutasig, es kar lenne mar visszaadni belole a par napra. Igy megkoszonom ami osszejott rajta es futunk tovabb 2016 TBSZszel majd jovore. A nagy volas piac neked valo mondtad, nekem nem igazan jo a hektikus piac, ez a harmadik erv. :) Kb ennyi
Érdekes hogy most kisebb pakkal kereskedtél. Pedig most pörgött igazán a hati. Én az uccsó 2-3 hétben magamhoz képes brutál mennyiséggel kereskedtem, ez azt jelenti kimaxoltam az uccsó filléreimet is pozik felvételével. És szinte mindig short volt. Én vagyok most a tökéletes kontra. De legalább nem volt gond ha ki akartam szállni. Nem egyszer át is vittem. Na az átvitelek, szinte soha nem jöttek össze. De most én is visszaállok a kisebb pakkokra. Kicsit sok volt ez nekem, túl sok koncentrációt igényel.
van esély 10500 pont emelkedés oldalazó korrekcióval max.....de a normalitás kiment a divatból ezért is veszek közben szutykokat is.......nincsenek elvárásaim a buxszal csak a long már kockázat -hozamban nem nagy szám
5-6 forintot fialt 355/356-361/362 ( nem lett mind eladva) új beszállók 354/356 kiszállás terv 359/363 és usdhuf vételek 290/291 kiszállás terv 295-298 és bux2112 a vadállati módon beleadva 41900-42000 között short termre és kisebb papírokban is gyűjtögetek, de titkos, mert ott kicsi a likviditás
Amennyiben a piac is megnyugszik hasonlóan mint most, nem lesz őrült rángatás, robot befolyásolás folyton üres könyvre, hati likviditás is jónak tűnik majd, kamatingadozás is konszolidáltabb lesz, akkor megpróbálok volument növelni újra majd jövőre..
Oké. Azért nem kell feladni. Szabályokra figyelni kell, és mehet tovább a tőzsdézés. Én 2-300pontokat buktam 10-20-30Konti shortokkal, 3db ilyen volt kb, mára már ledolgozom lassan múlt szerda óta. Minden nap pluszos kereskedés, minden pozi jó. Annyi, hogy most kisebb a volumen, 10-15kontik, de gyorsan kezelhető.
egyelőre abbahagytam, 38 körül léptem ki, ott is shortosnak gondoltam. Így most jó ötletnek tűnik. Sovány vigasz, hogy legalább nem veszítettem, de már ez is valami :)
Abbahagytad a tőzsdét? Mit jelent, hogy nem gombolnak már le rólad.. SPQRt már nem tudni manapság. Ha az EUR/HUF longot kérded, én nem láttam beírást róla mi lett vele
sziasztok, rég voltam itt, nem gombol már senki sem pénzt rólam- z jó érzés. Viszont megkérdzném: spqr HUF/EUR pozija mekkorát fialt ? Nem szeretnék végiglapozni mindent...
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!