Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Lehet nem mi fogjuk eldönteni. Az EÜ törvény alapján lehet kötelezővé tenni, elég gáz, ha 4 havonta el lehet kapni (mert mutálódik, mint az influ) és más és más a tünet és annak mélysége az egyes esetekben ugyanazon embereknél. Azt is simán el tudom képzelni, hogy egyes országokba igazolt oltás nélkül nem fogunk tudni belépni, vagy repülőre szállni, nélküle. Mondjunk a jelenlegi oltásellenesség miatt politikai öngyilkosság egy kötelezővé tétel, ráadásul a vakcinák sem biztos, hogy megfelelőek. Túlélés, kivárás ...
USA: hétfőn szavaz az elektori kollégium. 13/12/2020 - 11:54 Az Egyesült Államok tagállamai által hitelesített elektori szavazatok száma az elektori kollégium december 14-i szavazása előtt . A nem közvetlen amerikai elnökválasztás – a hagyományokhoz híven – november első keddjén lezajlott, akkor azonban csak elektorokat választottak. A megválasztott elektorok, vagyis az elektori testület választja meg az Egyesült Államok 46. elnökét december 14-én.A kihívó, a demokrata Joe Biden összesen több mint 81 millió szavazatot kapott, a hivatalban levő, republikánus Donald Trump pedig több mint 74 milliót. De nem ez a 7 milliós különbség dönti el az elnökválasztás kimenetelét, hanem a megszerzett elektori szavazatok száma.A tagállamok többségében a „győztes mindent visz” elve érvényesül, azaz a többséget szerzett jelölt pártja kapja az összes elektori szavazatot. Néhány tagállamban az elektori helyek száma szavazatarányos.Az elektorok száma jelenleg 538, vagyis egyszerű többséggel a legalább 270 elektori helyet magának tudható jelölt tekinthető győztesnek.. https://hu.euronews.com/2020/12/13/usa-hetfon-szavaz-az-elektori-kollegium
Egyelőre nem foglalkozom a kérdéssel, mert - védett vagyok - jelenleg nem áll fenn döntési szituáció . A mostani oltási kampánynak - covid szempontból - semmi értelme nincs, ez egy politikai húzás. Elbuktak félmillió támogatót és mivel a felmérés az Eresz ügy előtt történt, nem nagyon tudok más okot felhozni, mint a covid, azt meg ahogy korábban említettem és azóta az adatok is visszaigazoltak, elqrták, nem kicsit, nagyon.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!