Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
na, elszólított a kötelesség du. egy remek tárgyalás formájában, így mindent hagytam úgy, ahogy van, nem adtam el semmit, bízva a csodában. Ha kiütik, 3 havi nyerőm oda.. viszont vacsora közben az egyik tárgyalópartner megjegyezte, hogy tőzsdézik, és nyitott DAX shortot mielőtt idejött volna :DDD, mi ez, ha nem égi jel LOL Annyit azért megkérdeztem, honnan: 430 körül állt be :D Késélen táncolunk, de ennyi, nem rágódom rajta, bejön és elindul le, nagyon jó, ha nem ráb@sztam és elkönyvelem eddigi tőzsdei pályafutásom legnagyobb szívását :) Valamit kozmetikázott a MOL kiszállóm, nálam ennyi volt, tartok a közepes gyj-től és a lefordulástól, hozott 800k-t, ennyit fel tudok mutatni, persze fájna ha, menne a levesbe, de hátha nem. Hathor: nem tanácsot kértem, mint azt jeleztem is, csak érdekelt, másik kollega, hogyan kezeli ezt a kényelmetlen szitut, ennyi. Szarul sült el a nov1, ha kereskedünk sem biztos hogy eladtam volna, max 490-nél piacin :D Kontra: köszi a tanácsokat, reméljük a legjobbakat, ami ha az új csúcsvárakozásodat leszámítva bejön, fasza lenne.. Buddy: kitartás, másunk sem maradt :D
Ez egy hetes durva chart... 13490 volt eddig a dax csúcsa, én továbbra is úgy gondolom, hogy ha a mostani kis korrnak vége, akkor kiszedi felfele, és 500 fölé megy! Én 620-640-et mondanék maxra, de Maci pl azt mondja, hogy láttuk a csúcsocskát, viszont ha nem, akkor simán a 800-as zóna is beleférhet... Meglátjuk! Ami kicsit zavar, hogy jön az évvége... bónuszok... nem szoktak ezek a fiúk ilyenkor csak úgy esegetni... ugyanakkor ők is tudják, hogy a tervet sem jó nagyon túlteljesíteni, mert akkor jövőre nehezebb dolguk lesz... mondjuk van aki nem ilyen előrelátó :D.
szép lenne ez a lefelé korrekció...csak az a kérdés hogy lefele is jön..mennyi a hibahatár ? lehet hogy simán 13.500 fölé szúr akár 100-200 -300 ponttal ? könnyen meglehet hiszen politikusok és jegybankárok már oda teszik az egész piacot ahová csak akarják.. Én bízom benne hogy neked lesz igazad amit a grafikonon rajzoltál :_))
Többen kérdeztétek mailben, hogy mi is az amit gondolok a daxról, hol tarthat, illetve mi az amit AD-nak említettem, hogy játszom... Hetes charton: https://invst.ly/5o7cv Hozzá tartozik, hogy ez egy klasszikus számozás, semmi rendhagyó nincs benne, tehát lehet ettől valami teljesen más is, ha a piac úgy gondolja... ;-)
SP naposon már vagy 4-5 napja eladáson áll.. lehet hogy most tényleg korrigál picit lefele ? RSI is megy lefele és a mozgása is kicsit idegesebb lett mint előtte..
Szerintem tanacsot ne kerj itt mastol, foleg aki szinten money money managmentet rosszul kezel. Veszteseges pozit 5-10%buktan belul kezelni kell, mert ledaralja az ember magat. Itt nalad mas a helyzet, mert szabadnapba estel. Elore gondolkodni kell szabadnap elott. Fo trenddel szemben ne hagyjunk unnepre nyitva ellentetes pozit, foleg feltapadva a trendben
440, vissza.. nem tanácsot kértem, csak érdekelt, Te hogy látod. Köszi, nehéz ügy, ilyenben én még nem voltam, ekkora szopó még nem volt, nehéz helyzet..
én kiszálltam ma, 1/8tól voltam benne, nem akarok kockáztatni, majd 27nél vagyunk, nem biztos hogy jó lesz annyira a gyj, jobb a nyreség, ha korrigál beszállok ismét. Ahogy nézem a dax-ot, lesz hova tenni a nyerőt :D
kezdik is visszahúzni... ebben nem tudok tanácsot adni hogy le kell -e zárni, mert mindenki saját maga döntse el inkább...én még futtatom, megvárom mi lesz.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!