Már lassan kereskedés, látom, vérszagra gyűl az éji vad! Ebben a papírban biztos nem lesz Rába-feeling. Már egy éve azon imádkoznak, hogy kit tudnának végre megtömni, mint a libát. Egész szép kis gladiátor klub jött itt össze, hajrá srácok, 2000+++!
én azt gondolom, hogy ez egy nagyon sikeres papír lesz --- több okból tény, hogy 1510-en sokat vettem pár hete, tény, hogy ma először kaptam 1502-n és tény, hogy kitartóan fogom venni lefelé ---erre elég sok pénzt csoportosítottam, hogy akár 1000-ig is bírjam venni lefelé de az is tény, hogy eléggé legyötörték már a papírt és az is tény, hogy boldogan venném felfelé is, segítve az emelkedést, csak az a baj, hogy "egy fecske vagyok ", aki egyedül nem csinál nyarat
BIF napos chart: https://invst.ly/663f1 Látszik, hogy a támasz 1500-nál kitartott, ami egyébként fibo 50.0 korrekciós szint is egyben. Plusz lényeges, hogy érkezik alulról az 50MA támaszként, szintén erősítve az említett szintet. Ahogy néztem alig volt eladó 1600-ig, lassan mehet fel majd lejjebb nem várom.
nekem az a véleményem, hogy nem lesz alacsonyabb ár, kivéve, ha valaki borít az a vicces, hogy ma is néztem, kb 2000 darabbal 1600 fölé lehetett volna tenni, és akkor már "izgulni" kezdenének rá sokan .... azaz beállni vételre de hadd ne én magyarázzam a pszichológiát, főleg az enyémet, ha látnám, hogy indul, biztos vennék bátrabban ...
Törölt felhasználó2017. 12. 22. 14:02
Az állami média vezére bekerült Schmidt Mária családi cégének vezetésébe
Medvegy Gábor
újságíró.
2017. 12. 22. 13:35
Vaszily Miklóst beválasztották a BIF igazgatótanácsába.
Korábban a témában:
A BIF Nyrt. rendkívüli közgyűlésén Vaszily Miklóst választották az igazgatótanács és az auditbizottság tagjává – írja a Portfolio.
Vaszily 2005-től az Indexet vezette, majd az azt kiadó CEMP
vezérigazgató-helyettese és igazgatósági tagja volt. 2009-től az Origo
vezérigazgatója, irányítása alatt váltották le furcsa körülmények közt a
portál főszerkesztőjét, Sáling Gergőt az után, hogy a lapban Lázár János
külföldi útjait firtatták. 2015-ben Vaszily előbb az állami médiát
működtető MTVA operatív vezérigazgató-helyettese, majd megbízott
vezérigazgatója lett.
A BIF családi vállalkozásán keresztül Schmidt Mária érdekeltségébe tartozik, aki az 1956-os emlékév kormánybiztosa és a Terror Háza igazgatója.
Az MTVA sajtóirodája korábban a 24.hu-val azt közölte, hogy az ingatlanfejlesztő cég felkérése nem érinti Vaszily vezérigazgatói feladatait.
Nyilván vételi ajánlás lesz, mivel SZIT lesz, így a hosszú távú befektetőknek tökéletes papír, engem inkább a célár érdekel! 1800-2000 körülre tippelném!
BIF tulajdonosok topikja