Erre csak a liberális kapitalista berendezkedési rendszer adhatja meg a hathatós választ! Megtanították a fideszt is, hogyan kell alkalmazni illiberálisan is a kapitalista farkastörvényeket!
Nem értem, hogy miért nem tudsz (?) különbséget tenni az Orbánnak adott ösztöndíj és a Magyarországon működő civil (?) szervezetek támogatása között? Más, más célt szolgált! "Orbán" egy "beruházás a jövőbe" ami vagy bejön vagy nem.... volt. . A szervezetek pedig konkrét célért tevékenykednek. Teljesen más élethelyzet.
Ezek a te érveid is az érvek helyett! Nem is akarsz már politizálni, vagy jobb ha kereskedésre adjuk a fejünket!Tegnap összesküdtem egy elméletet, ami mára megvalósult! Alig győzöm venni az Opust!
Ajjaj! Az a kettős mérce nagyon ragadós! Hol van már a tavalyi hó? nem kellene untatni bennünket az elcsépelt, unos-untalan ismételt párhuzamokkal! Tudjuk, hogy megtörtént és mindenki jó üzletet kötött! Minek beleszólni mások szerződéseibe, prókátorként?
Ez megint nehezen megítélhető kérdés. . Jellemzően a "negatív" történések maradnak meg jobban az emberekben.Orbán európai tevékenységének a megítélése a nyugat felől inkább negatív mint pozitív! . Ráadásul itt áll az EU előtt a megreformálás kérdése!Csak olyan változat mehet át amit ORBÁN ÁTENGED!Ez megint Orbánról fog szólni!Az ukrán kérdés szintén, a NATO és az EU sem tud mit kezdeni Ukrajnával, ha Orbán nem engedi! Így eléggé nehéz nem azt mondani, hogy lényegtelen Orbán európai szerepvállalása, tevékenysége.
Ugyan ez igaz Simicskara is? Akkor 20q4 ig egy mocskos pligarha iranyitotta a Fideszt vagy csak 2015 utan escsak a Jobbikot? Csupa csupa rejtely. Nehez megoldani hogy hohyan lehettek ezek az embrrek az ordog foldi helytartoi es egyszerre jo fidesz allampolgarok is.
Latod nem tudod feloldani a kettos hatast. Most vagy a Fidesz is Soros zsoldos volt evtizedekig vagy masok se Soros zsoldosok mert a CEUn tanitanak vagy a TASZnal dolgoznak ( ahogy pl Schiffer is vedte Orban urat 2006ban. )
Ha meg egy angolt kerdezel szerinte kurva sok. De pont azt akartam ezzel kiemelni hogy attol hogy kedves Orban imadonk szerint Orban benne lesz az europai tortenelemkonyvekben meg egyaltalan nem biztos hogy majd mas orszagok is igy latjak. Lasd 48as szabadsagharc nalunk kiemelt tema. Osztrak toriben kb egy bekezdes. Orban magyar toriben persze szerepelni fog. Pont annyira mint a "boldog bekeidok" miniszterelnokei pl. Eu torikonyvben meg talan 56 meg lesz emlitve meg 89 altalanossagban par mondatban Magyarorszag is es kesz szerintem
A Soros által alapított és pénzel alapítványok, egyesületek, szervezetek, iskolák AMIK nem KÖZVETLEN Soros irányítása alatt állnak..... szerinted meddig kapnák a pénzbeli támogatást Sorostól, ha nem az ő elképzelése,szellemisége szerint irányítanának végeznék a tevékenységüket? . Ne kezdjük már ilyen kérdés megbeszélésébe.... értelmetlen....
Azért én ne feszegetném Soros "emberbaráti" oldalát, cselekedeteit! . Minden kifizetett csent részéről BEFEKTETÉS! Ő nem JÓTÉKONYSÁGI intézmény! . Arra a szintre pedig nem fogok "lemenni" ahol a politikusok végzik a tevékenységüket! Azt meghagyom itt egy két aktivistának! Az az ő szintjük, terepük! :(
Köszönöm! Tudtam, hogy az Orbánt nem lehet egy napon említeni a hölggyel! Várd meg azért a nekrológot az összehasonlítással! Korán ítélkezni meg nem történt dolgokról!
Törölt felhasználó2018. 04. 20. 13:53
Remélhetőleg ez a te egyéni kívánságod az ellenségkeresésben! Nem érdemes elmerülni az ilyen elkótyavetyélt gondolatokban, mert feltételezésekre nem ad a logikusan gondolkodó! re orbácncs
Beérett Orbán ámokfutása!