Amíg ezzel szórakoztatod magad, addig is Orbán ámokfutását támogatod! Képes vagy elárulni "Orbán" országát a kisebbséged kívánságának terhére! Trollozol és személyeskedéssel ignorálnád a veled egyet nem értő véleményeket! - Vége van a választási kampányodnak, keress valami polgári foglalkozást, hogy a megbízóid is lássanak már hasznot az áldásos lejárató műveleteidben.
Az előző ciklusban a fidesz alapító Fodor Gábor ott ült a parlamentben Gyurcsány kegyelméből, minden különösebb támogatottság nélkül, pedig akkor is 5% volt a küszöb.
Van valami magyarázatod arra, hogy a hatalom törvényellenesen akadályozta meg, hogy a kétfarkúak 2014-ben egyáltalán rajthoz állhassanak a választásokon? A hatalom maga válogatta meg az ellenzékét és eldöntötte a választók helyett, hogy nincs igényük viccpártra.
Csak csendesen jegyzem meg,hogy a bejutási küszöb nem azonos a mért támogatottsággal.... Továbbra is áll a kérdés: mekkora a támogatottsága a KDMP-nek? :-)
Engem nem hoztak ki a sodromból a választási eredmények, annak ellenére, hogy nem hittem, hogy Kádár népe tényleg ennyire Kádár népe. Velük toltak volna ki, ha nem ezt kapja. Van-e jobb? Még ez a kétharmad is lehetne jobb, ha önmérsékletetet tanúsít és egy kicsit nagyvonalúbb. Azért sincs jobb, mert maga a hatalom sokat tett azért, hogy az ellenzéke ilyen töketlen és kézből etethető legyen. 2006-ban még fideszre szavaztam és az őszödi beszéd után civilként jártam tüntetni. Valóban röhej, de akkor még nem láttam, mi lesz a fideszből.
"Megint az ellenzék húzza szét az országot"Látom,azon emberek közé tartozol,akik szerint,aki nem ránk szavaz,az ellenség.Pedig meg kellenen barátkozni azzal a gondolattal,hogy CSAK 2,6 millióan szavaztak a kormányzó pártok koalíciójára.
Beérett Orbán ámokfutása!