Nekem a korábbi választásaim bejöttek, akkor is ha éveket kellett várni: Egis, Pannergy, Masterplast, Mtelekom. Ezt most ugyanazért tartom, mint azokat: erősen alulértékelt.
Valódi befektetőt itt kötelező szívatni, nehogy már keresen némi kis pénzt. Helyette mi a menő? Ki be ugrálók zsebét tömik degeszre. Tartani nem érdemes, se osztalék se normális kereskedés. Belevesznek de már 10 forint haszonnal dobják mert tudják NEM érdemes hosszú távon tartani. Vissza esik és lehet olcsóbban venni. Ez nem tőzsde ami a BÉTen megy ez szerencse játék. Valóban, jó jelentésre esik, adják, majd egy totál varatlan napon meghúzzák, majd megint vissza esik. Aki benfentes az jól keres, aki 117 felett vett azt szióágra rakták. Vezetők mindent megtesznek hogy messze elkerüljék ezt a papírt. Mikor megindul (megindulhatna) bele adnak, szar dolfokat apportálnak, hígítanak össze vissza. Ezt ki veszi komolyan? Prémium papírt 2 darabbal lekötik. Vicc. Teljesen jó szándékkel írtam., gondolom.
Én ezektől a céláraktól már külön félek. Magyarországon nincs olyan, hogy célár. Az USA-ban ha jó egy jelentés, akkor tépik a papírt. Nálunk esik. Az USA-ban ha mondanak egy jó célárat egy kellemes P/E alapján, akkor emelkedik az árfolyam. Nálunk esik. Tényleg az a felháborító, hogy a józan észnek és üzleti érzéknek itt semmi értéke nincs. Hozzáteszem, ebben az AW managementje nyakig benne van. Ha ugyanis ez a célár és krva jól megy a biznisz, akkor miért nem éri meg nekik venni 110Ft-on????
Autowallis SZAKADÉK!