A telekom sem a fundára megy, hanem a storyra. Ki lett mondva, hogy 600-on vezetik majd ki, mindenki erre bazírozik. Itt dobálóznak storykkal, de már senkit nem érdekel, mert bármit mondanak, utána fogják és nyakonbasszák az árfolyamot. Mert nekik meg kell a lé. Ormosy azt mondta 2 éve, hogy 130 felett kellene lennie, de egy nagytulaj eladja 117-en. Ez lássuk totál hiteltelen.
nem beszélek fel topikot. Nem is tudom, hogy ez mit jelent. Én soha nem írom, hogy hogyan kereskedj. Én a társaságok teljesítményéról írok. Azután mindenki azt csinál, amit akar.
Ott olcsó, hogy a belső értéke 205 Ft. Pont. Hogy miért ennnyi? Mert a jövőbeli cashflowt, a tőkeköltséggel visszadiszkontálva ennyi jön ki. Milyen egyéb kérdésed van? Teleokomban is mindenki azt kérdezte 300-nál, hogy ha olcsó, miért ad el ott mindenki. A többi történelem.
Szia, Te most miért velem foglalkozol? Inkább a céggel vagy a részvénnyel kapcsolatban írj. :) Hol olcsó? 117 nél miért adnak el az IG tagok? Köszi, viszont kívánom neked!
Szia. Szerintem te vagy vásárolni szeretnél olcsón a papírból vagy most igazán beragadtál😮🤔. Utóbbi a megérzésem😎. Megértem viszont az elkeseredésed. A magyar BET az már csak olyan igazán "magyaros" 😂😁. Sok nyerőt és jó várakozást.
Nagy vetítés megy rekordokról és prémium kategóriában 3 darabbal beállították a záró árat. Ez nemzetközi szinten is komoly teljesítmény, biztos hogy felfigyelnek sőt komolyan is veszik az Autowallis papírjait.
Lesz ez a befektetői villás tízórai a nyakkendős maffiózók részéről. Ott rá lehetne kérdezni, hogy az MRP- hez az Alteo módszertan szerint készül a részvény csomag? Akkor ezért tartják lent az árfolyamot?
Autowallis SZAKADÉK!