Másik fórum: "simán elmenne 130-ig, de megint odabassza a 120-as 100K-s pakkját.". Persze hogy oda legalább kiolvad pluszban ....(1-2 FT) Több év után!!! 16,-18% PMÁP kamatok és tőzsdei BRUTÁLIS rally közepette lerégta a szék lábát valószínű!!!😅😄 MOST A PAPÍR : REÁL 118,5-119,5 kérem szépen 😁😂. Ide vezettek a vezetés lépései.....Ötletem van: Vegyék ők maguk !!! Maga a vezetés!!! Minden célt elértek az évre? Szuper olcsó a papír??? Jutalom??? Mindenki kapott a hatalmas fazékból?? Ja a részvényesek nem??? ......Na ők még várgatnak szerintem. 2026 - 2028 ban lehet jó a papír ...Vagy bejelentenek osztalékot korábban...Nem hiszem hogy megteszik. Amit én hiszek hogy talán céláremelést fognak bejelenteni...🤣😂. És mi fog történni? A nagy semmi....😊
Szia. Anno ShareNow 96,2 Ft-os apportja után TE hogyan várod el mástól hogy vegye 120 felett?? HMMM? Elmagyaráznád nekem? Nekik BRUTÁL olcsón másoknak meg 117 en televágták annó a puttonyt?😄😅 ( Aztán hagyták az árfolyamot a fenébe több évre...😂😂😂) A vezetés ezt miért nem hangoztatta a "reklámokban" ??? Vicc. Más cégeknél a szőnyeg szélére "térdepelt" volna egy ilyen lépés után.... UI: Válaszod várom.....
Jaja, tök reális, hogy egy idén közel 500 milliárd Ft forgalmú cég kapitalizációja 60 mrd Ft-n marad, miközben a következő 3 évben meg fog termelni közel 100 mrd EBITDÁ-t.
Törölt felhasználó2024. 01. 11. 09:43
Szép napot. Na látom a papír visszatért a régi kerékvágásba. 😂. 118,5 -119 között is adogatják. Hát tegnap lehet valakit nagyon beültettek?? 😁. Várom 2025-ben ugyanitt... 110-120 között. 2025 után talán osztalék is bejelentésre kerül. Talán.... Lehet még addig kell pár felbeszélő rádiós műsor, cikkek, na meg egy szuper CÉLÁR!!! Jó nagyot mondani az "nem kerül semmibe"....🤣🤣
Hmmm. Döntöttem és kivárok. Ez a dugó kitart 12 hónapig....😁. Napi forgalmat nyáron 100-500 ezer forint környékére várom!! 😅. 3 év múlva meg talán osztalékot is fizetnek. Olyan sokat dolgoztak már a cégnél. Na meg a rengeteg rádiós reklámok és a cikkek. Valamikor a hatás érvényesül..😂
Autowallis SZAKADÉK!