A PMÁP kamatokból forgatok ide is ha marad ezen a " jó stabil szinten" 🤣 1 év extra nem a világ ennek a fantasztikus papírnak!! Évék óta ezen a szinten van!! Látom szép dugó kitart majd ( 187,616 DB 😁😀) . Sok nyerőt mindenkinek
Egyre több az átvert részvényes, nem ezt várták! Sok csalódott lett. Részvény árfolyam emelkedésből semmi se lett. Vezetők idén is szépen gyarapodtak. Talán jövőre lehetnek kiolvadók.
Én alapvető tőzsdei fogalmakat a helyetekben inkább nem bagatellizálnék, helyette azt kellene figyelembe venni, hogy a magyar tőzsde (és különösen a wallis) mennyire nem tekinthető jelenleg hatékony piacnak, másrészt az iróniát is lehetne nagyobb derűlátással fogadni :) Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Az a legelterjedtebb bullshit a tőzsdei főrumokban, hogy a tőzsde a jövőt árazza. Lóf@szt! Az aktuális érzéseket (becsvágy, félelem) árazza. Az opus pl csinált már olyat, hogy +20%-ból -20% lett a végére. Ugye egyetérthetünk, hogy pár óra alatt a cég kilátásaiban semmi nem változott.
Szia. Még 115 forintot sem adnak érte...😂. Hát a sok riport rádiős beszélgetés megtette a hatását. Remélem a "szuper év után " valami karácsonyi jutalmat kiosztanak maguk között. !! Sok nyerőt
Szia. A másik optimista fórumban már a "topikgazda" is kezdi elveszíteni a "bizalmát" a papírban...😁😀 ( pár évre beragadt gondolom) : "Tudjak ezek,hogy milyen modon lehet kiszedni a nyereseget."... Lehet ezért korábban kitiltottak.😊 !! Tények: Forgalom a karácsonyi Mikulás rally közepette!!!! ... 5.159.593 FT ( egy drága tv ára 🤣 ) Árfolyam + 0,50 Minden Wallis tulajnak Áldott, békés, szép karácsonyt kívánok
Ismét leadták 113 ig, türelmetlenül szabadulnak tőle. Viszont aki megjátszotta mait írtam jól járt. 113 nál vennni és 117 felett adni. kb hamradik kört éehetett így nyerőre hozni. Swing traderek zsebét degeszre tömik. Szép papír jó papír.
Van kevés sok mindenből (Wabi, nyomda, Panni, Ricsi, 4IG, Adidas ...) de a legtöbb AW-ből. A jelentős lehetőséget látom benne, szerencsére pluszban is vagyok. De nem vagyok sem rajongója sem ellensége semmelyik részvénynek. Az szerintem félreviszi a józan helyzetértékelést.
Autowallis SZAKADÉK!