Érdekes, hogy mindenáron lefelé kell adni, mintha cél lenne a folyamatos hangulatrombolás. Ma is valaki beállt 700 db-l, mert kell ebédre a kínaiban, mert más értelme ennek nincs.
Ok. Megjegyzem mindenki legyen magára bosszús a saját döntései miatt. Nem véletlenül fejeztem be a próbálkozásokat (utolsó időszakban szigorúan napizást) benne 140 körül... Ismerjük azt a papírt, és csak a homály, meg a rizikó lett nagyobb benne az utóbbi fél évben...
Ott csak bluebalu hozzaszolasara valaszoltam.Persze utana mar megszolitottak :-) de en inkabb csak viccelodtem. Jo par ev alatt azert az ember tudja,hogyan kell kezelni a dolgokat es persze azt is,hogy kivel erdemes egyaltalan velemenyt cserelni.
Kis forgalommal mindegyik eshet: Zwacknak egyre szarabb az eredménye, aki utóbbi években vett az nyugodtan kivághatja, öt éve volt 16k alatt... Any? Lejáró lemez, ahogyan én látom, elkezdték kiszívni a nyereséget baráti szolgáltatói szerződésekkel, az meg, ha egyszer beindul vérszemet kapnak. Wallis: menekülő papír lehet, max 10-15% esés, legrosszabb esetben. Utóbbi napon belüli leszúrással. Én ezt gondolom.
Oké, hogy van rés, csak azt írtad: “hamarosan betölti”... 🙄 Tudod, hogy ki nem fogja engedni: MI! Venni kell, betámasztani. Napi 10-20 misinél nagyobb forgalom nem lesz. Ma is 90-én a 26, majd 30k-s támasz megfogta. Venni fogjuk 90-től lefelé. Ennyi.
Székely úr nem engedi, ettől nem kell félni, de az a rés amiről beszéltem valós dolog, coloppal már fél éve várjuk, ő média szakértő, és szerintem addig nem tud igazán kilőni ameddig nem tölti be.
Az kemény lenne. Szerintem ilyet le se írjunk, páran eret vágnának magunkon. Aztán nekünk is van még pár édes papírunk (nálam: Kulcs (Khmmm...), Futur, Set), bármelyik beszakadhat, de nehogy a Wallist vegyük 71-en a végén...
AutoWallis Nyrt+topic