Köszönöm kedves bátyám, de azért azt megjegyezném hogy csak azok reklamáltak akik nem rendelkeznek wallis papírral:-)) De viccet félre téve úgy gondolom hogy pár napon belül indul a papír.
Nincs ezzel semmi gond egybe eset az ő írása az én gondolatmenetemmel, ezért beraktam ide, van az úgy hogy valaki olyat ír hogy érdemes berakni saját papírba mert oda való. Nem azért vagyunk itt hogy egymást szapuljuk, ha később is olyat találok valamelyik topikba ami ide nagyon jól illene akkor apportálni fogom. Egyébként ez régen is szokás volt, persze az újak ezt honnan tudnák:-))
No, ha ez eléri a “személyeskedés” ingerküszöbét, akkor jöhet egy fügefalevél...🙄 Nem kisgyerek itt már senki, majd, aki akarja az megvédi magát. Szvsz. De meghajlok a topikgazda ébersége előtt. Hamár ez a szövegelés van, aki szerint nem káros a részvény ingatag presztízsére...
Múltkor én szúrtam ki egy ugyanilyet, csak az Hostrucc beírásával volt. Nem minősíteném, mert minősíthetetlen. Lehet, “felbeszélni” bármelyik papírt, bármikor, de legalább a saját duma kitalálásához legyen már fantázia. Nem igaz, hogy ez kell egy topikba...
ezis ma, 10:45 Előzmény: #16229 Nemtomicsináljak Az én véleményem szerint, ha kitisztul a kép,akkor jelentős árfolyamugrás lesz. Nagyon meg nem várom lejjebb, az látszik, hogy nem akrják bedönteni az árfolyamot. itt már visszavettem volna
Az én véleményem szerint, ha kitisztul a kép,akkor jelentős
árfolyamugrás lesz. Nagyon meg nem várom lejjebb, az látszik, hogy nem
akrják bedönteni az árfolyamot. itt már visszavettem volna
AutoWallis Nyrt+topic