Az ERSTE dec.2 óta egyfolytában szar! Az indi mindig késik reggel, már az ajánlati könyv is, (8:35) ráadásul fals értéket mutat, mert nem frissül rendesen! Indi egész nap látszik! Napközben sokszor nem frissülnek az adatok jó pár részvénynél, csak késve..utolsó kötés/vagy a könyv, közben a kötéslistán meg szerepel! Záró szakaszban megint indi fals adat, nem minden rv-nél, app-nál rendszeresen! Hirtelen ennyi! Kuka.....
Igy nez ki egy piacon vasarolt reszvenytranzakcio utani bejelentes.Igaz nem vagyunk ra buszkek.Masolj mar be egy ilyen bejelentest az latalad emlitett uriemberektol. Nem fogsz tudni mivel nem volt volt kozlemeny,hogy szereztek reszvenyeket.Nagy fantazia nem kell hozza,hogy milyen arfolyamon:-) Tájékoztatás vezető állású személy részvénytranzakciójáról
Az AutoWallis Nyrt. (1055 Budapest, Honvéd utca 20.) a tőkepiacról szóló
2001. évi CXX. törvény 55-56. §-ai alapján és a 28/2008. (VIII.15.) PM
rendeletben előírt közzétételi kötelezettségének eleget téve az alábbi
tájékoztatást adja.
Székely Gábor, a Társaság befektetési igazgatója és Igazgatóságának tagja
2019. november 18-án tőzsdei ügylet keretében az Erste Befektetési Zrt.-nek
mint befektetési szolgáltatónak adott megbízással 9.000 db AutoWallis „C”
törzsrészvényt vásárolt. A tranzakció átlagárfolyama 112 Ft volt.
Az ügyletet követően Székely Gábor közvetlen tulajdonrésze a Társaságban
121.000 db, közvetett tulajdonrésze a G&T Vagyonkezelő Zrt.-n keresztül
18.000 db (összesen 139.000 db) “C” típusú törzsrészvényből (ISIN:
HU0000164504) áll.
2019.11.18.
AutoWallis Nyrt
A delta kapta 0.78 on nem!!! A másik két úriember meg piacin vette én úgy tudom gondolom ők se elherdálni akkarják a pénzüket!!! Javitsatok ki ha nem így van?! 26m forgalmat nem a nagymenők csinálják😂😂😂!!!! Nyugodjanak meg kérem👍
mai felhozatalban mi lehet az alternatíva privát és céges+tőzsdei összbankolásra, ahol a hooztt forgalom és lóvé fejében van lehetőség (ilyen)egyedi kondíciók kiharcolására? Cseppet költői a kérdés :DD
Az OTP a másik minősíthetetlen xar. Lánykoromban még náluk volt a számlám de 1 év után váltottam mivel számtalan alkalommal előfordult, hogy akár napokig sem lehetett normálisan kereskedni a "rendszerükkel' de ahogy olvasom több mint 10 év sem volt nekik elég ahhoz, hogy javulást érjenek el.
AutoWallis Nyrt+topic