Szerintem eddig is vétel volt az ajánlás tehát nem történt felminősítés. A célár meg azért emelkedett, mert telt az idő, és eredmény halmozódott fel, ami beépül az értékelésbe, valamint csökkent a diszkontáláshoz használt hozam, azaz a WACC Az látszik, hogy a működésre vonatkozó becslések csökkentek.
Kíváncsi lennék,miért vették el az eddigi elemzőtől (Bukta Gábor?), ki az új témafelelős, aki most felminősít. Az eredmény szerintem nem volt annyira szuper, hogy az most hirtelen felminősítést hozzon. Persze a jövőben lehet bízni, de ahhoz meg nem annyira elemzés szükségeltetik, mint elsősorban is optimizmus. Teljesen szubjektíve én nem érzem a mostani Concorde elemzést a magam részére eléggé meggyőzőnek, mint ahogy már az előzőt sem éreztem teljesen annak. De ez legyen az én tragédiám! Annak viszont erősen örülök, amit igazából pont ez a Portfolio-cikk tudatosított bennem, hogy bizony, idén két hónap alatt már tíz százalékot emelkedtünk eddig. Ez még az én makacs kétkedő természetemet is meggyőzi, és bizakodva nézek a további idő elé.
AutoWallis Nyrt+topic