Farkasfu celara is 180ft korul van en 150ft-ot mondtam realisnak de max 180ft ev vegeig.Nem tetszik tovabb lepsz vagy lephettel volna mar.Persze,ha van reszvenyed.
Egyébként Ti hol toltátok volna be az 5,7 milliárdotokat? Érdekelne, mert ha a jogszabályok nem tiltják, hogy 30 napos átlagáron tegye be, miért tenné be magasabban. Értem én, hogy részvényesi érdek blabla, de Ti hol toltátok volna be a csilliárdokat? Ennyi a kérdésem
Tipikus,ha van sapka az a baj,ha nincsen akkor meg az.Nem is ertem ezert minek kell masik klon regisztraciot letrehozni.Masik topikba is leirhatna a regivel.
Semmiképpen sem nevezhető akvizíciónak. Ez egy szerződéskötés, és a szolgáltatás elindítása. Nyilván kell hozzá készletfinanszírozás, meg Marketingbudget, de biztosan nem milliárdos nagyságrend. Engem az érdekelne, hogy ehhez mennyi pénz kell, és lesznek-e valós akvizíciók. A tavalyi bennfentes apportokat sem nevezném annak.
Egyebkent meg nem csak a nagykereskedelmi jogokrol van szo.Ertelmezni sem tudja pedig be lett masolva.Kisker,nagyker,akviziciok stb tobb orszagban gondolom ez egy osszetett feladat.Amihez kell az eddig felepitett infrastruktura es nem keves penz is.
Biztos jele az árfolyam emelkedésnek, ha megjelennek a lebeszélők. Ez már évtizedes tapasztalat. Persze, arra tényleg nagyon kiváncsi vagyok, hogyan lehetne egy új autómárkát befektetés nélkül Magyarországon, vagy bárhol.a világon forgalmazni. Sőt ezt a felfedezést rögtön le is védetném a szabadalmi hivatalban.....
Fogalma nincsen mennyi mindennek kell megfelelni,hogy egy nagyobb marka nagykerereskedelmet megkapja valaki.Mondjuk a tobb evtizedes tapasztalat nem hatrany😊
Melyik a masik regisztraciod?Csak erdekelne mert biztos mar tiltva van.Nem kell venni wallis reszvenyt,ha minden sz@. meggyozni minket meg foleg😀nem 1 hete vagyunk benne. HardCoreAnalystRegisztráció: 2024-01-27 09:54:37
AutoWallis Nyrt+topic