Nem azt mondtam, hogy én nem olyat írtam hanem nem feltétlenül kell olyat de írni kell. Múltkor érdekes módon másnap reggel hír + napközben majdnem limit. Sokan vannak akik napiznak, brókerekek vagy akik ma 4ig miatt dobták, de hogy ők is ész nélkül szórják ránk a szaros papírjukat az 100% és legfőképp emiatt tartunk itt.
Nem anyázost, de múltkor sokan küldtün levelet amikor napok óta öntöttek és 164-en zártunk és másnap reggel meg azutáni reggelen is volt hír és nem öntöttek legalább két napig (annyira) fel is mentünk 193-ra majdnem limit volt. Nem én vagyok a Marika néni hanem az ilyenek akik hagyják, hogy szopassák...
javaslom, hogy írjatok minnél többen nekik, múltkor is bevált másnap reggel rögötn volt hír nem is öntöttek fel is mentünk 190 felé, és 18xen zártunk higgyétek el számít ha írtok nekik, nyugodtan küldjétek el őket a halál faszára
Plotinusban már mínuszban vagyok. A reggeli eladás után, túl gyorsan vettem vissza. Ami napközben lazacnak tűnt, a nap végére sün lett....... Itt viszont a 161-es vételem már plusszban:-))))
Azért pár példát olvastam volna szívesen, mert én csak a tényekkel foglalkozom. Ebben a topicban meg eddig mindig a papírról írtam, akkor is amikor 240nél fejtegettem, hogy esni fog, főleg ádámosi intézményi vételekor. Elküldtek a fenébe, van ilyen.
AutoWallis Nyrt.