Kèpletesen értettem. Legmagasabb vételem 177 most. Ott1bn 1 misit buktam, estben jelenleg -4m, konzumon -6. Sose írtam h csak nyerek és a buktát is beírom az adott topicba, ha te nrm olvastad, nem az én hibám. Aki sose bukik az hazudik. A különbség köztem és sok más ember között a fórumon, hogy én vállalkozó vagy a vsló életben, hozzászoktam a kockázathoz és a buktához. Azt is tudni kell viselni jó kedvvel. Én nem sírok, nem szitkozódom, és legfőképp nem vetítem ki más fórumtársakra a frusztrációmat.
Remélem a reggeli hír "utózöngéjét" láttuk ma délután, akkor ugyanis irány 200. Ha és amennyiben mégsem, akkor ma forgatta velünk Kovi a Torkos csütörtök című eposzát:-)))
Nem tisztem megvédeni Zsoltee kollégát(megvédi majd saját magát ha akarja) de nem mindenhol lehet azt olvasni, hogy mekkora nyerőben van. Konzumban és OTT-ban is leírta, hogy szopacs van/volt.
Ezt nem értem. Miért lenne a közkéz beállítva? Attól még, hogy Ádámosi tovább adja a bagóért kapott pakkját még a közkéz ugyanannyi marad csak egy nagy "közkézből" sok kicsi "közkézbe" került. Amennyiben az árfolyamra gondolsz akkor meg mi értelme ide állítani? Mondjuk 30 forinttal feljebb kinek fájna és miért? Túl magas súllyal kerülne be a BUX-ba? :-) ha egyátalán bekerül... azt sem értem minek ezzel ennyire sietni? Persze az nem túl nagy baj ha nem értem mert én csak egy hülye kétéves vagyok. Abban reménykedem, hogy ők "értik". Érted!? :-)
AutoWallis Nyrt.