Szerintem ebben a csokkeno ekben halad az arfolyam es az also tamaszon zart ami itt van 162ft-nal.Felfele atkellene vinni a fibo szintet (171ft) es akkor az ekbol is kitorne aminek a celarfolyama 195ft-200ft korul lenne. https://www.tradingview.com/x/OJjOB327
Törölt felhasználó2019. 02. 28. 20:31
Előzmény:
törölt hozzászólás
Persze. Én nem is vagyok kétségbe esve. Kegen sokkal nagyobbat buktam ténylegesen.
Meglatjuk mi lesz a folytatas,ketszer mar a fibo 0.618 (171ft) ala zart es utana sikerult egeszen 193ft-ig erosodni. https://www.tradingview.com/x/f4xANJ0h
Na de Virágom! Azt írtad, hogy 160 körül vagy alatta szándékozol csak venni!? Te sem bírtad zárva tartani a bukszád mi!? :-) Elvégre ők megmondták, hogy nehéz lesz zárva tartani a pénztárcákat is úgy is lett! :-) Jómagam továbbra is bízom a cégben. Bárcsak Ádámosi úrról is ezt mondhatnám:-) Kifizették.(de már hányszor....??) biztosan nyomós okuk volt/van rá. Reménykedem benne, hogy hamarosan nélküle folytatódik a történet.
Holnap sztem okosabbak leszünk. Meglátjuk...a mai vételem egyenlőre már minuszos....de bizom az UP -ban. Egyszerüen lefelé már nem mehet nagyon. Bár sajna van rá példa Pl Waberers.
Továbbá! :-) JG röhögcsélve mondta, hogy "elfelejtették" a lock up-ot... mert azt csak úgy elfelejti az ember. Egy zöldséges talán elfelejtené(bár nem hinném) de a nagy JG és az egész menedzsment és a tulajdonosok? Ugyan már. Tehát hazudott! Itt legalább nem írták le, hogy elfelejtették :-) Ezen felül JG eladott OTC-n vagy 2 milla papírt. Ár természetesen ismeretlen volt ott is. OTP alapkezelő is bevásárolt szintén ismeretlen áron... üzleti titok! A fúzió is az volt:-) főleg, hogy kijelentették annak idején, hogy fúzió az aztán nem lesz mert sikeresen szétválasztották a tevékenységeket és így jó minden IS. Értem a fúzió esetleges létjogosultágát de ahogy ezt csinálták az botrány! Most elég sokan várják és elég régen(valszeg még sokáig), hogy jól járjanak. Természetesen nem kizárt, hogy azok is pénzükhöz jussanak akik 3000 forint vették a Konzumot de az sem holnap lesz. Még az év tőkeemelése díját is elnyerték:-) azóta is ezen röhögök. Ráadásul nem is a díj megálmodójának kell a legjobban szégyenkeznie hanem annak aki ezt átvette! :-)
AutoWallis Nyrt.