Tudod mi a baj? Hogy sokan ha kiolvadnak egyszer, úgy fogják dobni mint a forró krumplit. A bizalmat lesz nagyon nehéz visszaszerezni, ha és egyáltalán skerül. Komoly gátja lesz az emelkedésnek sajnos. Túl sok a beragadt kisbüfi.
Nekem is válaszolt egy hete, és valóban korrekt volt. Azóta már kb 10%-al lejjebb vagyok. Tetteket szeretnék már várni, pozitiv vàltozást és irányt. A nyilatkozatokkal már nem tudnak tovább meggyőzni.
Emberek fel a fejjel, minden rosszat jó követ. Én a kezdetektől benne vagyok. Nem lesz itt semmi brobléma. Székely Gábor Úr korektűl válaszolt levelemre, jó lesz ez, higgyétek el.
Szerintem ez teljesen más.. A konzum addigra felfutott időben fél év alatt 50ről 3000-ra és sose éreztem olyat benne, hogy kinyírták volna a bizalmam (Kivéve most). Itt már az elején kinyírtak 266>160. Ekkora esés egy újonnan bevezetett papírnál szerintem minden csak nem bizalom. De lehet pont ez a cél..
Azért ott nem két hét alatt és nem egy duplazas után ment vissza a papír a ki induló szintre. Mindegy meglátjuk. Holnap már Március itt akkor lesz baj ha holnap is folytatódik az ipari öntés.
Az idő valóban megszépíti a dolgokat... Emlékeim szerint a Konzumban volt 3100-ról egy "pici" lefelé kör úgy 1150 forint környékére. Utána volt majdnem 3800 forint is most pedig 2330 régi pengőben számolva. Természetesen most más oka van annak, hogy ott tart ahol...de voltak ott az itteninél nagyobb "kilengések" is.
Ott1ben is heteken keresztül ment a szópatás, aztán ki is derült, hogy a fő tulajok is szórták és mostmár jöjjön bármilyen hír nemtud 200 fölé menni, jó lenne ha ezt itt nem játszanák el, ráadásul ott volt egy 5xörözés miután elkezdték szórni itt meg csak egy duplázás
AutoWallis Nyrt.