Duplázásról szó sincs e miatt a hír miatt (sem eladás sem részvényárfolyam tekintetében), én csak arra reagáltam, hogy nyilván nem a prémium márkák eladására lesz hatással.
Es szerinted a wallisos opel es kia eladasok duplazni fogjak a profitot? Ez a 2.5m nem fogja 20%-nal jobban megdobni az új autó eladasokat. Jelentos reszet el fogja vinni a suzuki, ford stb. Nem a wallis ellen beszelek most is van pakkom, csak a ertelmetlen felbeszelest nem szeretem.
Az aprópénz, ahhoz képest ha forgatja és mozgatja az árfolyamot, de amíg nem tudjuk ki kapta és mit kezd vele, csak találgatunk. Kérdés hogy a piacra milyen hatással lesz a következő hetekben.
és ha megtartja osztalékra? Közben pedig a virtuális nyerő okán szépen legombolja a befektetési jegy tulajdonosokról a 2% alapkezelési díjat a kezelt vagyon után.
majd megtudjuk idovel:-) egyebkent azt tudtuk eddig is,hogy eleg lesz nekik mondjuk 65% a tobbsegi tulajdonhoz szerintem kb ennyit megtartanak.Kb 30% kozkezet tippeltem,hogy annyi lesz......
AutoWallis Nyrt.