Hello Paci! Látom megy a bolt!:D Bár látom kitört itt a honderű, de a mai Vitya féle csomagocska vsz itt nem oszt nem szoroz. Valahogy megint nem a kisembernek van kitalálva.
Opusban jött a 2018-as első féléves jelentés, amiből eltűnt a nyereség. Akkor is kiszámoltam, hogy a fundával baj van. Kijött a Konzumé is és rájöttem, hogy az rendben van, de ott meg megszivattak mindenkit. Ott1ben csak trédeltem és ezt mindenki tudta, ahogy téged is a coming soonnal. Azt TA alapján követtem, fenn van a chart, visszakereshető, hónapokig, beírtam azt is, hogy 90-100 a P/E ráta. Szintén visszakereshető. ;) Hol írtam ott, hogy jó dolog a közkéz növelés?? Rájöttem, hogy tömés van és kiszálltam. Sobadi pakkja megvolt, amikor nekem elküldte, tudnom kellett volna, hogy el fogja adni? Bár tudtam volna... Legyek napraforgó akkor, de úgy gondoltam ez nem lufi papír, itt fontos a funda. Úgy látszik csak engem érdekel.
Ma új impulzus jött, azért is van itt ekkora örömködés, ma Ormán Viktor bejelentette hogy 2.5milliót ad autó vásárlásra, a nagycsaládosoknak, ennél jobb hír nem is jöhetett volna, a wallis feltehetően megduplázza az árbevételét ennek köszönhetően, azért ez nem gyenge hír, + te is látod hogy itt óriási tervek vannak, és mivel ez egy komoly cég ezért teljes mértékben hihető amit ígérnek.
Zsolti, Zsolti:-) Anno opusban számoltál mindenféle P/E-t, ott nem zavart akár a 25-30-as PE sem. Majd amikor xar került a paliba jött a játszós pakk, majd a teljes kiszálló. Aztán ugyanez konziban is, majd tavaly ősszel ott1-ben is, hogy akár 25-30-40-es stb P/E is elmegy, meg milyen jó is a közkéz növelés (utána sobadi pakk igazolás, majd beszállás az addig szidott set-be, ahol kb. NÉGY személytől!!! függ az árfolyam), most meg a walliszból kiszállás után megnézed a fundát:-))) Én a 252-es eladásom után csak annyit írtam, hogy: Danke! Nem jöttem elő a fundával, meg az rv darabszámokkal. Az előbb hívtak a Gabonakutatóból! Az új napraforgó fajta nevét hivatalosan is marsiról, zsoltee77-re változtatnák! Remélem érted a képes beszédem!?:-))) Amúgy további szép ESTét Mindenkinek!
de miért ne lehetne? Én sose mondtam, hogy irány innen 200 alá, sőt. Bár lehet a kisbüfikbe írtam, hogy sztem még van benne 10-20% felfelé, csak pénteken volt asszem 5m forgalom és 250 felettről vissza adták. Új impulzus kell. Mondjuk intézményi vevők. Arról lehet vmit tudni? Intézményieket a 240 milla papírból szolgálják ki? Most ne vedd vészmadárkodásnak, esküszöm nem akarok bogarat ültetni a fületekbe, de nehogy az legyen, hogy az intézményiek kapnak abból a 240 milla papírból aktuális piaci ár alatt... Tudom ez nem ML papír, de amivel az ember 1x megégeti magát...
Mivel járatom le magam? Mondtam, 300ra is fel lehet spekázni, de vártam volna valami infót, cikket, bármit a cégről, milyen növekedés várható, hol, stb. Semmi. Csak a venni venni, 500 lesz, holnap széttépik. Ok. Érdemi társalgást veletek nem lehet folytatni, Feel meg eltűnt, bár még adós maradt az est lufiban egy válasszal is.
Ti jöttök minden topicban az estmédiával, megint arról beszélsz. Én felvetettem egy fundás témát, ti meg veszekedtek. Nekem erre nincs időm. Egy db számot senki nem bírt kinyögni, csak a venni-venni mantra. Aztán meg szórjátok majd a kisbüfik fejére 300 felett. ;)
Lollllllllll kezdesz úgy írni mint amikor szimone eladta az estmédiát, lehet engem köpködni de többnyire megvárom hogy a papír jó sokat emelkedjen, lázsd1,80. 145, nem biztos hogy megéri lejáratni magad, mert ezt reggel akkor is szét tépik ha te mást írsz, nincs gond ha nem érdekkel a papír csak hát eladtad és most vissza jössz köpködni.
Loool, korrekten, ez a te szádból... :D Egyik héten 500, ha már nincs papírod, akkor csőd, kivezetés. DE nem figyelsz te sem, nekem minden hozzászólásom visszakereshető, mert még sosem tiltottak ki a teljes fórumból, nem cserélgetem a nickjeimet, és vállalom minden egyes hozzászólásomért és véleményemért a felelősséget. Végeztem fundás értekezést minden papíromban, ami volt, ott1ben is, Konzumban is, SETben is, sőt ebben a papírban is, csak a régi topicban. Fura dolog amúgy, hogy objektív fundás számolásra így nekem estek. ;) Estet meg hiába vágjátok hozzám, elmondtam már, hogy nem tudok ott fundát számolni, mert nincs. Zéró. Nulla. Majd ha megjön bele a funda (ha egyáltalán), akkor majd számolok, és ha úgy látom, hogy az árazás brutálisan túlzó, akkor átgondolom, hogy eladom-e.
Az viszont igaz, hogy mostanság az új dolgokra kapnak rá a befektetők, amik már ismertek, azok már nem érdekesek, viszont az új dolgokkal érkező hype messze túlszárnyalja a fundát árfolyam emelkedés tekintetében. Itt is ez lesz valószínűleg, ami majd lecseng persze, de idővel.
hát ez az. :D Az a kivétel. :D na de ne beszéljünk már megint az estről a wallis topicban. Mindenki arra van rákattanva, akinek nincsen, engem meg nem érdekel, akinek van. Furcsa.
AutoWallis Nyrt.