Támadhattok nyugodtan, de a tények makacs dolgok. Minden papíromban szem előtt tartottam a fundát, Konzumom is azért volt, mert fundásan messze a legjobb papír a béten, 10 P/E rátán forog. Szégyen, amit Jászai és bandája elkövettek az ellen a papír ellen és a benne ülő kisbüfik ellen. Ott1 300Fton 50 körüli P/E rátán forgott, durván előre szaladt, azért is nem ültem rajta 300nál.
Tévedés. Nagyon jól emlékszem, hogy amikor kijött az éves jelentés, kiszámoltam, hogy a P/E ráta félelmetesen magas, kaptam is rá, ha jól emlékszem 10 minuszt legalább. Keresd nyugodtan vissza. Amit én egyszer leírok, nem tagadom le utána és nem magyarázom meg, hogy az nem is úgy volt.
Most örülök kicsit, hogy van kp-m és realizáltam némi nyereséget az éven már. Vannak ötleteim, hogy mit kéne venni, de majd meglátjuk. Wallis egyelőre nem érdekel. TA alapján követem, a nagy emelkedés megvolt szerintem, jöhet némi konszolidáció, éves jelentéskor pedig kiderül sokminden. A tévedés jogát fenntartom. :)
A régi topicban is beszéltünk róla, akkor még altera volt. Benne ülök a médiásban, de nem értem mi köze ennek a wallishoz. Azt se örökre vettem, nekem elhiheted. Követem a pénz áramlását a béten, ennyi. 2017 ml papírok, 2018 nord és est, 2019 wallis, set eddig
Nem azt kérdeztem, hogy miért adtál, hanem hogy miért eladás után végzel fundás elemzést, miközben máshol azt hangoztatod, hogy a tőzsde a jövőt árazza, meg benne ülsz egy hússzorosan túlárazott csabamédia csődzrt-ben.
Nem értem miért beszél mindenki minden topicban az Estről. Ez a Wallis topic. Amúgy azért adtam, mert úgy láttam, hogy több milliós forgalommal áll a papír egy helyben, tehát kiegyenlítődött a vevők/eladók aránya, lehet még benne 10-20%, de amikor vettem, eldöntöttem előre, ha a piac megajándékoz egy duplázással, eladom, mert nem vagyok mohó. Fundát számolni meg azt hittem nem bűn, vagy valami rosszat írtam? Megbántottam valakit?
AutoWallis Nyrt.