ebben egyetértek, szerintem le lehet játszva minden. Nem akarták felspekázni split előtt. Érdeklődök le lett hűtve, mondták nekik, hogy ne kezdjék el kitépni a könyvet idő előtt, majd kapnak az új papírokból. Wallisnak is érdeke, mert így jut kp-hez, az intézményiek meg nem tépték ki egymás elől a könyvet. Aztán a kérdés a folytatás.
Az miért trollkodas hogy az irtam nem kellenne azt írnod valakinek: takarodj! Ha nem tetszik Zsoltee velemenye lehet vele vitatkozni, ervekkel megprobalni meggyőzni. Szerintem ő normalis hangnemben leírta a véleményét amit tobben bíráltak de rajtad kívűl senki nem írta, hogy takarodj. Elnezest ha nem tetszett a kommentem de semmikep sem trollkodasi celzattal irtam.
Gondoljatok,ha azt akartak volna,hogy split elott 5000ft legyen a reszveny akkor nem ott lett volna :-) mmondom itt minden lepesrol-lepesre tervezetten halad.
Errol is irtam 1 nem is volt kint annyi reszveny kozkezen ami szabadon foroghatott a masik pedig az,hogy moderalt arfolyam lett beallitva a split idopontjara. Szerintem,igaz utolso 1-2 nap mar meghuztak.....
Azt egyébként én sem értem, hogy hónapokig állt az árfolyam a split előtt, úgy hogy már egyértelmű volt itt a Wallis. Én vettem egy nagyobb pakkot a Wallisos hírre es hónapokig ültem benne minuszban.
bizonyára, és az 500 Ft-os estből is... ha nem, az 100... és ez sem lett 500, pedig valami nagyon okos ember ezt harsogta egész múlt héten... hagyjuk a hülyeséget
AutoWallis Nyrt.