tetszik az erőfeszítésed, elmondom én is, hogy jártam ebben a papírban figyelgettem, de csak félszemmel, mert új, azt láttam, hogy elvitték 770-ig, aztán talán 600-ig levitték, aztán megint fel 770-ig ----- nyugodtan javítsatok ki, ha nem jó a memóriám---- aztán egy napon belevettem 500-on, másnap 620-on elvitték a kis tételem, aztán mivel sikerélményem volt, megint vettem bele, 426-on és 362-n, és azóta behalt a papír ---nem túl tanulságos a történetem, csak annyit vettem észre, 350 --ig vagy alá nem adják ---- igaz, feljebb se tud menni, úgy látszik, sok neki a 4000 darab 390-en és az 1000 darab 400-on
Nem számít itt semmi szerintem. Corleonap is volt 10k, nem ér annyit. Gyatrasun is 780. Gyújtósnak jó mindkét papír. Keresztes urat Fabulon védi napégés ellen, nem féltem a bolond fejét.
Az első három kérdésre megtalálható a válasz a fórumon (bőven a jelenlegi árfolyamszint alatt, még a pénzes tőkeemelés is jelentős nyereséggel adható el jelenleg is), az utolsóra szinte biztosan nem a válasz.
Mennyibe is került az alapítóknak az apport révén szerzett tulajdonosi részesedésük? Mennyiért fogadtak be tőkeemelést külsősöktől, akik aztán 500-600-700 Ft-on adták (öntötték?) a részvényeket? Mekkora az egy részvényre jutó saját tőke? A tervekhez rendelkezésre áll elegendő forrás?
Konkrétan minden rallizik, blue chipek megindultak, BUX index az egekben, mert a piac a javulást, a csökkenő kamatkörnyezetet árazza. Opus, Delta indulgat, mindenki tenni akar lassan a jobb árfolyamért, csövesbánat Nap, DM Ker és a nagy cégek nyomják az srv-t orrba szájba, erre keresztesvitéz egy javuló/optimista hangulatban all time low árfolyamon semmit, de semmit nem csinál a krva nagy felkonferált növekedési terveivel. Ez mi ha nem dilettantizmus? Nem kell ide rally 10000 Ft ig. Egy tisztességes árfolyam kell, ami nem erodálja a bizalmat odáig, hogy bottal sem piszkálná senki. 5-600 ft-ahol az átlagforgalom jelentős része volt. Erre mit csinál? Áll 350 Ft-on tamasztgat a 96 % tulaj, 4 % közkézzel. Gratulálok, profi.
Szerintem a napokban fel fogom hívni ezt a tőzsdei Mekk Eleket a kapcsolattartói számon, na nem telefonfelvevő/lerázó Julikával akarok beszélni, hanem Keresztes úrral, mert annyira amatőr hogy ezt már full idegesítő nézni. Egyszerűen nincs ilyen tapasztalata, zöldfülű, ezt be kellene látnia. Az évezred üzleteit is összehozhatja, hiába jó az irány, tőzsdei társaságot nem lehet a kereskedés figyelmen kívül hagyásával vezetni, mert akkor nem kellett volna piacra lépni.
10-es könyvben a 2.- Ft látszik gyerekek... Egy húszezrest valaki rászánt Astrára, hátha. Nem vagyok egy siránkozós típus, de ezt nem gondoltam volna, tényleg. :-)
ASTRASUN SOLAR NYRT