Jó reggelt sorstársak! Keresztes Úr! Kérdezném legmélyebb tisztelettel, hogy a kivezetési bulira milyen pogácsát süssek? Mondjuk magának olyat, hogy fosson vagy 2 hétig az ok, a csődbe ment részvényeseknek sajtos jó lesz? Megyek a Pennybe 129 Ft az akciós Budafoki élesztő, kb. ennyi pénzem van + egy kis lisztre, a többi pénz le lett húzva a wc-n a csodálatos Balfasun Solar Nyrt-ben. Köszönjük szépen a növekvő "részvényesi tortát", nagy segítség ez a magyar családoknak! Idén otthon nyaralunk, nem telik másra.
Ez egy amcsi kifejezés, valóban létezik. Kereskedési stratégia is alapul rá. A döglött macska felpattanása az, amikor exrém alacsony rsi értékről, bollinger szalagból lefelé kilógó gyertyák vannak, magyarul egy instrumentum szanaszét van verve és a kereskedő felpattanást vár, az aljon megveszi, majd nagyon rövid időn belül el is akarja adni a korrekció után. Más kérdés hogy ez már nem döglött macska hanem mumifikálódott macskacsontváz.
Köszi inkább ezt be sem írtad volna, ettől most szomorú lettem. Ez azt mutatja, ha jól értem, hogy csak Te vetted egyedül, a pénteki forgalom 100 %-a Te voltál. Pedig bíztam benne, hogy végre megindulunk, de nem, csak egy speka vette, jövő héten folytatódik a totál reménytelen vergődés, amit hetek óta láttunk. 😭😭😭
nem egy új cégről beszéltünk, csak a tőzsdén újak. nem itt fog eldőlni a sorsuk. ez részben jó, részben nem. én 360 alatt kiveszegettem a pakkokat, aztán meglátjuk, egyelőre a 9K-s 350-es háló véd. az úgy fest fixen bent ül, ezért azt feltételezem, hogy valakinek ez ennyi mindenképp megér. kistoppolom alatta egy kicsivel és jól van. egy deadcat bounce 500-ig akár benne is van.
Azért nem olyan rossz ez a könyv. nagy kritikusan vagyok a kis papíroknak, de itt felfelé is kevés az eladó. ergo nem nagy speka tőkével meg lehetne ezt is rángatni 500 fölé. ha ugyanis felfelé elindul az árfolyam, megjelennek a vevők. lasd opus.
Nem vetül itt már árnyék semmire. Az egész magyar piac árnyék alatt van, nem sok kivétel. Illikvid wc papírok. Ezért vettem és bíztam ebben a szarban, hogy majd másképpen lesz, de nem lett. Ez is amatőr, mint a többi.
ASTRASUN SOLAR NYRT