Tisztelt Keresztes Úr! Remélem tudja, hogy a részvényesek elégedetlenek, mert ez a produkció harmatgyenge! Nem szólalt meg a légvédelmi riadó az Ön fejében? 400-550 között ott vannak az oroszok, tessék kisöpörni az ellenséget! Amilyen területet már elfoglaltunk egyszer, azt nem adjuk vissza orosz kézre! Prigozsin most bomlasztja az ellenség sorait, most kell rajtaütésszerűen lecsapni az R 500-as lövészárokra! Ne dublőrökkel maszatoljon a 400-as bázisnál, hanem lépjen ki a napfényre a vadászbombázókkal!
Ez igaz, viszont az kevéske mennyiség. Az igazság az, hogy a forgalom jelentős része, szvsz. 80 %-a 500 és 600 Ft között volt, átlagban kb. 550 Ft. Tehát itt minden részvényes szinte bukóban van és nem itt kellene maszatolni 500 Ft alatt hanem abban a tartományban. Azt ne feledjük hogy a papír felezett, úgyhogy amit mondtál az mindenkinek sovány vígasz.
kuldjel fercso pont leszarom ezt a topikot csak beirom a velemenyemet hogy lassam hogy vergodtok rajta xD.Amugy latom te se tudod ertelmezni az irasokat.Nem irtam a kotvet ota hoyg 350-en vennek hanem annyit irtam hogy 447 vagy alatta.Erdeeks hogy midnenki ovlassa itt az irasaimat az amixa topikban.ez hogy lehetseges?Ennyire erdekes vagyok? De semmi baj majd rajossz hogy kell ertelmezni a modnatokat.Amugy inkabb az astraval kene foglalkoznod mert nem fenyes a jovo ugy nez ki.Eltuntetek ment a felduma a semmire konkretan mert az eg vilagon semmi nem tortent akkor se es most se csak annyi hogy elkezdtetek az arfoylamot huzni felfele es mondtatok mellette a kotelezot. Aztan vagy siekrult par embert kitomni vagy nem vettek a reszvenyeket remelem az utobbi es igy visszatettetek az arfolyamot az elejere xD. ui. Fotoztam ezt a hozzaszolasomat ha torolni szeretned mert ez a maniad hoyg troldo a hozzaszoalsokat .
ASTRASUN SOLAR NYRT