Körülbelül 2 tucat olyan alkalom volt eddig ASTRA kapcsán, amimkor az OTP DB nem engedett eladni (pedig volt vevő a könyvben), de venni azt engedett. Ott kellett volna büdösnek lenni a dolognak. Hogy itt venni azt lehet, de eladni azt nem. 2 tucat alkalom. nem pár, 2 tucat. Párszor még vettem a fáradtságot és írtam panasz mailt OTP-nek, de utána már válasz sem jött. Ilyen szolgáltatást lehet amúgy rendelni? Hogy csak venni lehessen, de eladni nem?
https://kepkuldes.com/image/DWbD4Q Ne kérdezz kedves, nincs már mit Akit kerestél, már nem lakik itt Mert kihalt minden, zene se szól Nincs Beethoven, nincs rock'n'roll
Sokat van ilyen sajnos, nem bírja el a rendszer a bejövő vételi ajánlatokat. Otp-nél 3 yardig nincs gond, de itt 6-7 mrd-nál már leállítja a Bét a kereskedést szvsz. 😂😂😂
Csak jelzem Keresztes Úr, hogy a konkurens Cosa Napsránál is 6 M Ft volt a forgalom ma. Miért? Mert veszik az srv-t. Ön mit tervez Uram? 1 Ft-on majd fog támasztani nagy erőkkel kivezetés előtt? Bár látom Önnek erről fingja nincs, mert nem a Concorde-nál volt szvsz. bróker, abban biztos vagyok. 😂😂😂
Minden évben van Bét legek verseny. A Bét legillikvidebb szarja címet biztosan el fogja vinni. Gratulálok Keresztes Úr! Folyamatosan 8 üres hely van a vételi oldalon a 10-es könyvben. Egy csőd Nordtelekomban, Nutexban is több a vevő, mint itt. Ez Önt nem zavarja? Mert a részvényeseket igen! Jól megszopta, aki belevett, köztük én is. 😭😭😭 Fabulonnal kenegesse az arcát égés ellen, az lesz a bőre őre!
ASTRASUN SOLAR NYRT