Amúgy jó ez a hír,aki kicsit is mögé néz,máris láthatja,hogy ez egy újabb papír,amit könyörtelenül kerülni kell a béten.
Épp hogy tőzsdére viszik,de ugyanattól a pillanattól már manipulálja is a saját tulaja.
Szigorúan kerülendő!
A lúzer tulaj meg csak fizesse a tőzsdei díjat majd a nulla forgalmú papírja után!
szemét a világ, nem tetszik. mire neveljem így a kölykeimet? legyenek szegény becsületesek akiket lúzernek néznek vagy simlisek, tele pénztárcával? nehéz...
csak ne a Matyókot :)))
első hónapja a bét-en a cégnek nem volt rossz. nem indított zuhival, mint pl. a Kulcssoft. a 300 Ft-tal nem bírt, vissza 282ig. meglátjuk :))
Visszatértem szabadságról, közben kicsit informálodtam egy bankos baráttól: aki elmondta kik vannak a háttérben (ezt megtartanám magamnak egyenlőre) és visszatérnék az okfejtésre a vezető személyekről:
Egyiküknek sincs tapasztalata, ingatlanos múltja, tehát mind samesz, vagyis a hátul maradt úr vagy urak, az igazi direktorok. Sosem volt szimpatikus, ha nem lép ki az igazi irányitó. Legalább annyi eszük lehetne, hogy egy szakembert tesznek az igazgatóságba! Szóval vicc!
Nagyon bátor lány vagy, hogy ezzel mersz kereskeskedni és ha még nyersz is vele , akkor nagyon ügyes is.
Én az ilyen papírokkal csak pénzt tudok égetni.
:)
inkább az lényeges, hogy lejött a 295ös szintről az ár, ma volt 2 öntike először 85ig, aztán 81ig. most 83-85. végre újra lehet csipegetni... mehetne még 80 alá egy kicsit.
Az Appeninn 100%-os tulajdonában lévő leányvállalata, a W-GO 2000 Zrt. és a PFISTERER GMBH. között tegnap irodabérleti szerződés jött létre, jelentette be a társaság a szűkszavú közleményben. ...
APPENINN