naggyából egy ingatlons cég, sok leánnyal, amikben sok chf hitel van, az anyacég meg ha kell némi chf pénzmagot tol nekik. figyelőlistán nálam, de venni nem merem.
ide kellene vonzani a többi német gyárat is, Merkel barátságát Viktornak ki kellene használni - sok munkahely teremtődne vidéken... nagy szükség lenne rá, nincs munka. :))
azt nem tudom, hogy mennyi hitelük van, de eddig még nem okozott csalódást. ma 275-280 között mozog, mindegy, beálltam 270-re, hátha lesz egy is öntés. de valahogy úgy érzem fel akarják nyomni az árat... sajnálom, hogy korán eladtam tegnap, megy ma is... :)
Hitelekkel finanszírozott ingatlanok vannak a tulajdonában. Ahogy nálunk hiteleztek az elmúlt években, az túlfinanszírozást jelent és gondolom svájci devizában. A jelenlegi árfolyamon úgy vélem, hogy nem mosolyog senki, na ezért is kihagynám a részvényt! Legalább 30% veszteségben ülhetnek.
eddig 7-10 ft mindig volt rajta, ami egész jó.
de egyre feljebb jött a nagy vevő, szűkül a sáv, sajnos. eddig megérte beállni lentebb, most majd kiderül tényleg komoly vevő-e a öntenek vagy kiáll.
szerintem annyira nem kamu cég, nézd meg a honlapját, van mögötte tartalom. (ingatlanok) de ma már, a keg-et, phyl-t elnézve inkább nem mondok semmit... eddig jó volt.
kár, hogy az első napokban nem láttam könyvet, anno beálltam 220-ra venni, de nem jött le.
Csak egy példa: Nekem fontos egy cégnél a képzettség (értsen ahhoz amit művel)! Namármost olvasd el a végzettségeket, akinek persze van! Vicces inkább, mint transzparens, komolytalan társaság.
Egy szó, mint száz: Bóvli kategória, nem befektetésre javasolt.
Megnéztem ennél a cégnél is a vezetőséget és rájuk kerestem a közösségi oldalakon, hát érdekes dolgokat olvastam, láttam! Javaslom az ilyen apróságokat mielőtt bele kóstoltok egy friss cég papírjába!
APPENINN