Ha a vasútállomásra mész akkor , mellette van a buszpályaudvar és egyből a kadafalvai buszra szálsz fel.
Ha még nem voltál ott akkor igy tuti nem keveredsz el !
szia bocs h csak most válaszolok de egész nap csak rá pillantotam..azt akartam megtudni h Kecskeméten a vasútállomásról h tudok a legkönyebben eljutni a Heliport Reptére../merci oktatási központba./.oda kell járnom kb 3hónapig..
Egyes elemzők, jó piaci hangulat mellett 300 feletti árfolyamra várják az Appeninn papírokat a hónap végéig, év végére meglehet a duplázás. Magam részéről szkeptikus vagyok a beszállót és az emelkedést illetően. Kiváncsi vagyok a véleményekre.
Talan ideje lenne A,B helyett A,B,C kategorianak? A mostani B lenne a C, a B pedig 3 eves auditalt beszamoloval rendelkezo, csak kisebb kapitalizacioju (es kisebb tulajdonosi korrel rendelkezo, de azert legalabb 5-10 tulajdonos) mint az A.
Igy az ilyen kamupapirok (ertsd inkabb technikai bevezetes vagy mutyi bevezetes) maradnanak a C-ben, a tobbi erett de kicsi meg lehetne B.
Meg tudja valaki mondani hogy mit takar a BÉT azon bevezetési szabálya, hogy 3 év lezárt mérleggel kell rendelkezzen a cég? Ez csak 'A'-ra vonatkozik vagy már minden szabályt töröltek, csakhogy minden marhaságot be tudjanak vezetni?
Nekem furcsa ez a 2009 dec 1-i alapíts és gyors bevezetés... Mintha nem felelne meg a bevezetési szabályoknak.
a kulccsal az idegesít, hogy épp nyitva volt a bét kibocs. hírek oldal, olvastam a hírt mielőtt megírták de nem is foglalkoztam vele, kulcs sose érdekelt.
aztán valakik rápattantak és basszus 400-460 sáv, nem semmi. :(
APPENINN