kezdem azt hinni, hogy itteni felhúzós barátunk beragadt valahova, valami mutyi papírba, mert nem jön a pénz. csak kis felhúzások vannak és kicsik visszaszórják. pedig itt elég szépen, so-so biztosan kereshetett. kár volt váltani... várjuk vissza :))
nekem tetszik a részvény mozgása, a napokban is látszik a porszívózás. valaki 3k-s pakkal próbálja mozgatni az árfolyamot, hol beáll eladásra, hol vételre. várom a pillanatot amikor kikapjuk azt a 3k-t secc-pecc, hogy meginduljon felfelé. bár még szívesen gyűjtögetek 450-nél.
"A Csányi-szál. Idősebb Ádámosi György Csányi Sándornak, az OTP elnök-vezérigazgatójának jó barátja, tucatnyi cégben volt vezetőtársa. Egyebek mellett felügyelőbizottsági tag volt a Csányi Pincészetben, az OTP Alapkezelőben és a Pick Szegedben. Ifjabb Ádámosi György, aki egy évtizede a Takarék Brókernél volt tőzsdei üzletkötő, 2009 januárjáig Csányi befektetőcégének, a Bonitás 2002-nek volt a képviselője. A cégregiszter szerint ebben az időben ifjabb Ádámosi György hivatalos lakcíme Svájc, Appenzell Unteres Ziel 5. volt. Talán már nem is meglepetés, hogy egy időben pontosan ezen a címen volt bejegyezve a CE Holding is. A Bonitás 2002 adatai között az is fellelhető, hogy az Ádámosi és a Csányi család fizikailag is igen közeli kapcsolatban lehetett, mert egy időben ifjabb Ádámosi György lakcíme Budapest, II. kerület, Csatárka utca 31/a. volt, Csányi Sándoré pedig ugyanott a 31/b. "
Szombaton a moszkván találkoztam a barátnőmmel, kicsit előbb érkeztem ezért megnéztem a közelben lévő Hattyú házat. Hát azt kell mondanom elég siralmas állapotú egy épületecske, ha ez a leghíresebb házuk, milyen lehet a többi?!
APPENINN