:) tuti a konkurenciának dolgozol, ha ennyire érdekel a lufi, ami ez az egész. én azt néztem, hogy meg se rezzent, ha 270 volt a chf, ha 230, nem érdekli :))
végre közölnek konszolidált adatokat. ebből kiderül hogy még rosszabbul állnak mint gondoltam: több mint 9 milliárd a hitelük. Mivel az ingatlanok 10-11 milliárdnál nem nagyon érnek többet, így eléggé egyértelmű, hogy a részvényekre jutó vagyon még valószínűleg a 100 forintot is alig éri el. 200 Ft felett extrém túlárazott, 400 Ft meg mese
ízlés dolga. én árfolyammanipulációnak tekintem aminek csakis, kizátólag egyetlen célja lehet: minél több túlárazott részvényt rászórni a kicsikre. Semmi más. Ez pedig gonoszság.
Beépült abba már az NYSE meg a Nasdaq bevezetés meg még sokminden más is hála a kitartó manipulációnak. A papírok reális ára: 10 mrdot érnek az ingatlanok, a hitel ebből lejön, ami kb. 6,5-7 mrd, és van 30 millió darab részvény erre jön szét a 3,5 mrd forint. Reális ár: alig 100 Ft felett...
Nem "feltűnő", hogy a cég majd 30 millió CHF hitelén az elmúlt hetek árfolyammozgása következtében milliárdos nagyságrendű bukó képződött (persze ez nem lesz benne a jelentésben mert a leánycégekben mutatják ki, konszolidált jelentés meg nincs ugye érdekes módon) és ezen kívül is generális részvényárfolyamesés van, ez meg áll mint a cövek, esni nem képes, vajon miért? Óriási manipuláció, aminek a vége komoly összeomlás lesz. A cégérték ilyen CHF árak mellett drasztikusan csökkent, ennek normális esetben rég tükröződnie kellett volna a részvényárfolyamban
APPENINN