átcsoportosítottam a részvényeimet, pannuniont, csepelt, fhb-t eladtam, appeninn-t vettem. okok:
1) fhb nem megy, valakik húzzák vissza, pedig jók lettek a számai
2) többi részvénynek nincs likviditása, pedig jó befektetésnek számítanak. de a fő problémám a likviditás, pár k-s pakkal limitre lehet tolni a részvényeket nem csak felfelé, hanem lefelé is.
3) appeninn-nek van vagyona, jónak tartom a cégvezetést, látom a jövőképet. és mindamellett a multi szegmens jön ki a recesszióból, ami több ingatlant igényel igen rövid időn belül (irodák, raktárak, logisztikai parkok). és hát ez az, ami az appeninnek kell. és egy fontos dolog, van likviditása a papírnak, fundák, intézményik és spekik is be tudnak szállni tételekkel ha akarnak. de ha nem akarnak spekizni az sem baj, mert az árfolyam igen erősen tartja magát, nagyon sokan vételi oldalon vannak.
rá akartam még venni pénteken, 450-re beálltam, de nem csorgott le odáig.
véleményem szerint felfelé fog menni, 520 fölé várom 4 héten belül.
Üdv.,
Múltkor engem is kiráztak, de átértékeltem a helyzetet és most visszavettem.
Előző két nap már voltak próbálkozások az emelkedésre, hiszem hogy a következő napokban nem csak próbálkozás lesz hanem meg is indul 500 felé (fölé).
az összes kis papír szenved, nincsenek vevők. vagy csak blue-kat vesznek vagy beragadtak valami mutyiba és várnak (szvsz). de így hogy lesz emelkedés? :((
Nem gondolkoztatok még rajta, hogy a portfolió miért nem közölt a figyelő cikkből egy pár sort sem, holott mindenben általában olyan napra és tettre készek!?
APPENINN