és ikkor majd te is közpénzen hízó oligarchák csizmája mellől felcsipegeted a morzsákat? mitől leszel különb nálam? semmivel. csak valami okosat köllött írni mi? vagy szimplán provokálni, hogy tiltsanak ki. te vagy a nagyszerű "ember" barátom.
mondom ismersz vagy kurva nagy látnok vagy. mesélj már hol találkoztunk? tájékozódj már mielőtt bármit is leírsz te szerencsétlen. kevesen utálják nálam jobban őket. hogy van egy ilyen lehetőség és kihasználom? szerintem az a segghülye aki nem. te a moralizálós szar dumád miatt enefizel? oszt te mersz észt osztani itt bárkinek is? mire fel? há sötét vagy mint az iccaka ha nem használtad ki ezeket. de hát tudjuk, hogy kihasználtad szóval pláne nem értem az újabb szar dumádat. amúgy meg nekem veled ellentétben van önkritikám. tudok hibázni és ki is tudom mondani. te eddig csak kurva jó dolgokat csináltál ahogy nézem a megnyilvánulásaidat. mindig a tutiba nyúltál. dr enefi.
Úristen, hát ez a bajod :DDD végem van, ezt az ostobaságot nem néztem ki belőled :DD hozzá ez az idézőjeles ember... Egy napra ennyi töltényt eldurrantani ecseeeeem!
a hiszti nem ilyen de nem is vártam tőled, hogy felismerjél egy ilyen egyszerű jelenséget. válaszoltam egy ízig-vérig rosszindulatú, megkeseredett sügérnek. illetve elmondtam, hogy nem az ellenvéleményt tiltjuk, hiszen volt ott már nem egy és ezzel maximálisan tisztában vagy te is. hanem az olyan entitást mint amilyen te és a sötét barátaid. az entitás szót meg tudod nézni a "bakos-idegen szavak" szótárában. azt, hogy én poziban vagyok-e vagy sem honnan tudod? onnan ide látsz? nagy karaj gyerek vagy te ecshém. mindössze ennyi történt.
APPENINN