Lassan jön a concorde elemzése,kereskedese alapján es a chart alapján elképzelhető,hogy a vártal ellentétben kinyögnek valami 400 ft fair árat részvényenként. Nem lehet tudni,mert itt olyan össze-visszasag van,hogy ember legyen a talpán aki megallapítja fundásan az ertékét. Apport-apport hátán,hitelek tömkelege,úgyhogy en ,mint fostos,inkább eladtam :)
Balu te ezt hogy bírod idegekkel? Meg sem fordul a fejedben, hogy rosszul is kijöhetsz belőle? Nekem kevés (magamhoz mérten sok persze, a fele megtakarításom :) ) részvényem van , de esküszöm ki vagyok borulva. Miből vannak az idegeid, hogy csinálod? :)
peret. Az illem önmagában semmi, ha mögötte rossz szándék van. Lépj ki ebből a szerepből, nem jó semmire. Tedd le. Legyél őszintén kedves. Tudod milyen jó dolog? Simogatja az ember lelkét. Próbáld meg.
peret. Szemmel láthatóan más emberekben okkal rossz érzéseket, idegeskedést, düht szül amit csinálsz. Azaz konkrétan rossz hatással vagy mások életére. Azaz rossz amit csinálsz, méltatlan, egy negatív spirál, értelmetlen, deko struktív. Nem lehet ez a célod. Legyél építő és pozitív. Tedd szebbé mások életét ne belerondíts. Van elég baj a Világban, segítsük egymást pozitív hozzállással.
Kedves Moderátor, én ezért sajnos már nem tudom vállalni afelelőséget. Sajnálom, hogy itt néhány úriember nem tud parancsolni magának. Nem tanultak illemet.:)
En ki is szalltam ma. Remenykedtem,hogy visszatölti a reggeli rést,de mikor a közelebe került arfolyam ,hihetetlenül elgyengült a veteli erőcske. Tehat erős ellenallas lett belőle....
mi annak örülnénk ha elhúznál a homokozódba ahonnan jöttél, a gyp-s barátaidhoz! te kurva ég, hogy azt élvezed, hogy a másikat felkúrod az egekig. gratulálni tudok a lehengerlő stílusodhoz. örömködjél velük te nyomorult azt hagyd végre békén azokat akik szemmel láthatóan rühellenek téged! mindenkinek jobb lenne hidd el.
majd elmegyünk a nyerőkből a szigetre...:) rosszat húztam ma eladtam 250 db opit 10ezer nyerőbe 530-on 40 pont nyerő és még 40-et ment átszálltam vele aapiba 619-en, nem értem appot miért nem húzták pluszba...
APPENINN