aszondod kéne még vennem? há bazmeg nem tudom, lefagy a randi azt megint a randomot veszik elő pedig csak az enefi trail rakta vissza hármasba. mi legyen? én nem merem.
Kérlek előtte erkölcsi alapon vizsgáld meg a kérdést! Amennyiben helyteleníted, úgy basszál le másokat, majd kereskedj vele! Aztán írd meg a hangulatjelentést :DD
bazmeg humoros akartam lenni és beírni r:... de ma egy kibaszott rv-t nem vettek meg így az előző zárót tudom, 176. az a tuti buli. jó befektetés. 0 forgalommal :)) na eladom appot mén át oda
az enefi trail kitúrta szélsebesen a vágányról. ez történt. mr "Uppeninn ételmiségi totyik, feléneklési próba". a kikészben full doktorok ülnek ahogy néztem. szívből gratulálok ahhoz a topikhoz.
Törölt felhasználó2018. 03. 23. 13:58
Szoktatok linkelni egy száguldó vonatot, amiről lemaradtunk, nem látom mostanság :)))))
Tényleg ennyi maradt? Mondom spórolni költött vón a lőszerrel. Ilyenkor azért vakarod a fejed otthon a csehszlovák szöszmöszmackóban ülve, az Erika írógép mellett, amin még a jelenteseket írtad a szomszédról? :))))
hagyni kell. fingja nincs miről beszél. próbál kurva okos lenni de azzal, hogy venni akar, beleült saját farkába. ez iskolapéldája annak, hogy hallgassunk ha gyogyósok vagyunk.
APPENINN