OTP ebből nem fog kiszállni egy jó ideig szerintem. Van sztori, ami miatt beszálltak, persze kockáztatnak szűk egy hónapig még. Jelenleg úgy gondolom, hogy jó ideig nem lesz ez még tolvaj részvény. Most rángatózik, amíg beáll egy vélt értékre, ha a tulajok megfelelően fogják kezelni a céget - hiszek (még) benne, hogy megfelelően fogják. Kis lila köddel most hihetetlen GSPARK szintű árfolyamot is el tudok képzelni :)
érdekes, ma nekem is ez jutott eszembe, hogy ugrál, mint egy tolvaj viszont nekem ma tetszett, amit művelt tegnap vettem 701-691-671-en belőle, ezt mind kivágtam nyitóban és alávettem először 656-on, azt sikeresen adtam 671-en egy felrántásban, aztán visszaálltam 640-re venni, mert bubu tegnap azt írta, van egy rés 639-nél, de ott nem kaptam az a véleményem, hogy az otp alapkezelő ott vehetett a 440 környékén, és valószínű adni is fogják, amíg megéri nekik "isten mentsen az alapkezelőktől" -- jelige most nincs app-om, de vételt lesek majd holnap, ha lesz jó alkalom
500-550 körül gondolnám ezt (is mint a többi mészrt) vagy széttrédelik a kicsik, vagy bennfentes pakolások vannak de stoppokkal nem lehet bírni, vagyis befektetésre így most alkalmatlan egyelőre, mint pl más blue sztem
APPENINN