Balut nem kell fétened Ő tudja milyen az amikor full tőkével van a papírokba kérdezd meg mi volt mikor telekomban volt mikor MOL ban volt mikor olajban volt mindig ugyanaz most ML-ekben van , ezért Ő pontosan tudja mi lesz a menet Balu avasd be az érdeklődöket, hogy megnyugodjanak
Törölt felhasználó2018. 03. 13. 10:50
Előzmény:
törölt hozzászólás
igen igazad van, viszont itt is lehetne keresni, lassan tegnap óta 100 pont, csak ezer darabnál 100ezer
Az OTP akkor is vette pár ezernél amikor ment a pincébe 100 forintra, én arra gondoltam, mert emlékszem vettem pár száz forintos áron és még úgy is rossz vétel volt és akkor is bizalmat adott hogy az OTP még benne van.
de az milyen már h századszor megcsinálják h 700 fűlöttről lefordítják, egy ilyen hírre, kétszázadszor h felhúzzák nyitóba és vissza, én már azért sem merek beleállni, mert egyszer tuti nem így lesz...
Amikor az OTP beszált az E-Star-ba kb 3-4000 forint volt az árfolyam és hatalmas story volt a pappirban... El is ment vagy 15000 ha jól emlékszem egy éven belül
Jön a nagy Jászai ötlet mivel lehetne növelni a befektetői bizalmat az Appeninn irányába látva hogy omlik össze az árfolyam így a választások előtt. Be kéne vonni egy nagy szereplőt, mi lehet ennél bizalom gerjesztőbb ha a nagy otp is tulaj lesz. Felkeresi ajánl neki egy pakkot piacon kívül jó áron, mivel kurva olcsón vették tud belőle akciózni, de mind két fél érdeke, hogy ne derüljön ki az ár mert lehet hogy a piac odateszi ha kiderül és hogy ne legyen ilyen íze a dolognak még piacin is veszi az OTP az esésben. Mindenesetre valóban nagyobb bizalmat szavaz az OTP jelenléte személyes véleményem szerint. Viszont ha jól emlékszem az E-start ban is jelen volt az OTP és végülis aki régóta itt van az tudja milyen szép sztori lett a vége.
APPENINN