Te vagod mi lesz aprilis 8.-an? Nagy tehetseg vagy. Faszt keresel itt? Mer nem lottozol? Vagy tipszmixezel? Gondolom latod a szamokat. En nem pazarolnam erre az idomet
Mint a suliba a hülye gyerekeknek neked leírom mégegyszer, hogy 300 alattról volt szó választás után. Olvass figyelmesebben, és amit olvasol értelmezd is.
Az a legnagyobb bajom, hogy nem kapunk stílusos, ügyes trollt. Az egyik nem tud megfogalmazni egy összetett mondatot, a másik csak annyit tud kiabálni, hogy 300!!!, mintha újraforgatná a filmet... Az a karifa vagy ki volt eddig a legjobb. Azt hiszem ez mindent elmond a felhozatalról! :D Jobb trollokat követelek! Ha ezek ételek lennének, visszavitetném őket a pincérrel :D
Ha elbukják a választásokat, és lemegy 300-ra, te meg ott veszel, akkor nagyobb lúzer leszel, mint kamufedor. Gondolom '89-ben léptél be az MSZMP-be is.
Nekem kifejezetten tetszik,hogy itt vagy és próbalod hülyíteni a jó népet :) kifejezetten azért tetszik,mert a nagy lejtmenet elött nem voltak ilyesfajta beírásai senkinek :)
Nem fogsz kapni, mert pár pajtival összeálltunk - közte van Chuck Norris is. Csak mondom, hogy kivel állsz szemben. Így mire kigondoltad, hogy Te majd veszel 300 környékén, mi már lefoglaltuk az összes szintet. Így el kell szomorítanunk. Esélyed sem lesz! Sajnálom. El kellett ezt mondanom, mert nem akarom, hogy utólag csalódott legyen egy ilyen kedves és aranyos ember, aki a mai napon ennyi korrekt beírást gépelt be, mint Te. Én tényleg csak el akarom kerülni, hogy szomorú légy! Én szóltam! :)
APPENINN