Ha már TA van egy csökkenő ék is, amiből szerencsére nem tört le eddig, de az levinné akár 585ig is.. Bízom benne, hogy holnap már nem lefelé lesz az ív... bár a többit követi ez is..
Ha holnap rést zárunk, kis ráhagyással meg is van a jobb váll. Aztán fel. Simán lehet. Erről az a véleményem, hogy a TA alkalmazása/emlegetése kiváló teret ad a paráztatásra és a bull hangulatkeltésre. Mai nappal eltökéltem, hogy megtanulom, csak hogy lovagolhassak a többiekkel a hullámokon, nem csak kelekótya módjára. (Zárójelbe teszem: amint alkalmazni kezdem, tuti visszatérünk ahhoz a trendhez, hogy ML papírokra nem érvényes a TA. )
Nekem az, hogy még ha igaz is, akkor is ki-be-ba fájdalmas lesz nézni amíg lefelé megyünk... Én amúgy nem hiszek ilyen komlex alakzatokban itt a buxon. Persze ha van(nak) modi(k) és úgy működik a hónap-tervezés, hogy felcsapják a sikeres kereskedő c. aranykötésű csodát és ahol kinyílik olyan alakzatot rajzolnak, akkor nem kizárt :D
Volt itt egy kollégának egy chart-ja, ahol egy fordított fej-váll alakzatot vázolt és számomra nem tűnt nagy hülyeségnek (na nem mintha profi lennék). Arról mi a vélemény, azon kívül, hogy rohaggyon meg az a fej-váll, mert akkor megint lemegyünk. Bár onnan meg irány a Hód!
APPENINN