SchreerS vetette fel az apport várást, erre reagáltam, hogy apport bármikor jöhet, kivéve ha ezt részvény kibocsátással akarják kombinálni, mert ebben az esetben csak osztalékfizetés után.
Ok, legyen igazad, és komoly apport jöjjön, de ha ezzel egyidejűleg részvény kibocsátásban is gondolkodnak, akkor előbb fizessenek ki a meglévő részvények után kb 120-Ft/ részvény osztalékot, és utána kerüljön sor erre. Így az apportált vagyon is már ide fogja termelni a következő évben kifizetendő osztalékhoz a hasznot.
Na, mondtam én, kettő biztos. Valószínűleg még várunk a magas árat kínáló vevőre mind a hét ingatlan vonatkozásában, de gondolom, az élet nem áll meg, addig is hasznot termelnek.
De, bocs, valószínűleg nem jól emlékeztem, a lengyel újabb vásárlás majd csak lessz.😁 De hogy van pénz még a kasszában az zicher, és az is biztos hogy két ingatlant még el akartak adni, és olyat nem jeleztek, hogy teljesült is. Így talán 2/3- ad igazam nekem is lehet. 😊
Mire gondolsz? Hogy 1-2 hónapja vett újabb irodaházat Lengyelországban? Vagy hogy tavasszal két ingatlanáról írta, hogy eladná azokat? Vagy hogy van készpénz még mindig a korábbi értékesítésekből? Javaslom, hogy a bét. hu hírek között keress.
Mondtam gyere a Toka clubba, Gerivel, Ronaldinyóval, Rraffai Urral, Oldrider-el, Nacky-vel s a tobbi szakértővel kiképzünk s egy fèl év mulva Te leszel a Wall street farkasa.
Appeninn real