Manipuláció? 🤣🤣 Baromság! Nem kötelező az elemzéseket megfogadni és használni! Ha rossz, akkor mindenki elkerüli és szót sem érdemel! Ha meg sűrűn beválik, akkor keresik! Akkor kit és mit manipulálok?? :)) Arrogancia? Esedezzem neked és társaidnak a baszogatásért! Hagyjuk már a hülyeséged... Nincs elemzés, nincs chart és nincs probléma! Ennyire egyszerű! A pingvin a jég hátán is megél...🤣 Jocek! Mit vallottam be? Talán tilos lenne? Nem napíztam, ne aggódj, nem kell irigykedned! :) Azért mert tudom a szinteket, nem jelenti azt, hogy meg is játszottam! Júniusban vettem utoljára és meg is van! Az itt a baj, hogy mindent hamis feltételezésekre építetek! Ezért van a nyavajgás is!
7 éve még 200 volt most 600 körül mozog, az hogy közben volt 1000 még 7xx célár, most engedjük el, valszeg a következő 7 évben 1800 körül lesz, döntsd el, hogy a köztes út tetszik vagy sem
Néha azt közvetítik ezzel nem is akarnak itt semmiféle bizalamat visszaállítani. Biztos kezekben van a részvény többség, fogyóban a szabad keret, a többi meg kit érdekel? Bámikor lehet 1 forint vagy 1000.
Erre mondták, hogy a bizalmat nehéz visszaszerezni...ha esik mindenki azt hiszi lemegy 150-re megint... Vagy ki tudja meddig, szerintem itt több stop van mint egyébként
Sziasztok! Kicsit úgy tűnik esésben egymásnak estek. Leginkább Farkasfű-t támadjátok,nyilván ő is ezekre reagál. Nem tudom Ti hogy vagytok vele,de én szívesen olvasgatom és nézegetem a chartjait. Esetleg nem próbáljuk meg azt a chartját nézni amiben az idősíkok is fel voltak tüntetve? Az egy elég jó kis alkotás szintekkel, dátumokkal. Nyilván nem szentírás ami ott van,de én speciál adnék neki egy fél évet hogy lássuk mennyire fog az árfolyam úgy mozogni,mint ahogy felrajzolta. Pláne annak tükrében hogy valaki tegnap belinkelte Buffet úr szakértő szavait a tőzsdével kapcsolatban. Úgy gondolom mindenki emelkedésben érdekelt. Mért szívjuk egymás vérét? Ezek nem viták hanem egymás b@sztatása!
Appeninn real