Saját magadat hazudtolod meg! 🤣🤣 Legalább ne linkelnéd be..🤣🤣 Szóval a 640 sem volt kötelező elérni, írtam is hogy hír nélkül nehéz dió! A nem várt nagy esés is bejött, mert a 612-s várakozáskor (618 lett) és utána a legmélyebb záró 596 lett! Aztán újból neki indult az emelkedésnek, de 618-nál beütött USA...! Nem kell mást tenned, csak értelmezni és a chartal összevetni, amit írtam és belinkeltél! Erre te ferdítesz állandóan! Gusztustalan amit művelsz!
Farkas Daddy egy nagyon képzett szakember! Tudása tiszteletet érdemel. Viszont elhitted hogy szamaritániusként van köztünk! Ő egy Werwolf! A babaarcú gyilkos!!!!!
Jó, csak az volt a teória, hogy a TA mindent visz.A hírek sem számítanak, meg a funda sem. Bár tegnap már el lett ismerve, hogy mégis csak számít.Sőt! Erre szoktam azt mondani, hogy az élet időnként közbeszól. A hangversenyen is szépen játszik a zenekar a kottából egészen addig, míg valaki, vagy valami közbe nem szól az előadásba. Hát most elég erősen beleszóltak.Többen is.
te ez komolyan csinálod,mi a célod vele?:) és ezután belinkelsz egy 06.26os és 07.16 os írást,de,hogy pénteken vagy tegnap mi volt a világ tőzsdéin így itt is az egy percig nem hagy összezavarni. tuti nem te vagy az ugrálós pakk?
Appeninn real