A Reálszisztémához én is sokat jártam, még amikor a gangról nyílt az irodájuk, jobbra a kis szoba a monitorral, balra meg át kellett menni a megbízással. Vajon mi lehet velük?
Én meg 1985 ,ben eladtam egy utánfutó pritamin paprikát ,a Nyíregyi nagybani piacon ,ráadásul ott éjjel egykor kezdődött a kereskedés ,addig meg csak a sorbanállás ,tülekedés ,veszekedés.Na az volt a kemény meg a betonozás :):):). .....majd a haszonból vettem egy Barkast .
Otp jegyzés nálam is volt 90-es években . Kerdezte is az otp-ben hölgy,tudom mi a tőzsde ehhez idő kell.... 20 év alatt voltam mondom nekem van :))) Aztán tvk,borodchem :))) Econet nagyon jó volt phy bukta ... Ez már történelem :)
A Matávot már a tőzsdén vettem, ha jól emlékszem, bár ez nem tuti..:)) ! Egyszer már felforgattam az irattárat, de nem találtam róla semmit. Talán a kéményben a korom alatt..:)) Hát a Matávba volt őrület rendesen, főleg amikor Usában is ment, mert figyelni hogyan zár ott és itthon hogyan nyit, vagy fordítva és hol lesz benne bónusz ilyenkor.. hmm nem hiányzik....
Törölt felhasználó2023. 11. 20. 14:36
Utolsó kötés időpontja:
Ma 14:34
Utolsó kötés ár:
387,0 HUF
(7 db)
Nyitó ár:
380,0 HUF
Elszámoló ár:
—
Max. ár:
396,0 HUF
Min. ár:
379,0 HUF
Összforgalom:
89 kötés249 020 db96 784 601,0 HUF 7db lefelé.nyilván valo a vételi szándék és a 7 es szám plusz még az emelkedést jelenti.felfelé.ez nem orbáni szám
Az tény, h túl van húzva és ez látszik az rsi értékéből is! Nincs nagy jelentősége ilyenkor, hogy vissza tér e a sávba, vagy kioldalazva belefút. Bármi lehet..! Az új előirányzott sávját is ideteszem, bár nem akartam feszegetni a határokat és bezsúfolni jobban a chartot! Még ebből is kiléphet egy szélső vékony sávnyit, de rendszerint gyorsan visszakorrigál a felső részen! Lényeg, hogy a széles sáv felső részében haladjon, bár a zöld sáv az ideális, addig nincs gond! Az alsó szélénél már oda kell figyelni..! App/D emelkedő sávban https://ibb.co/2kr2N1G
Én csak onnan tudom, hogy Matáv részvényért álltunk sorba az OTP elött, mert lehetett jegyezni valamennyit ( talán 300 darabot ) kedvezményesen, 6xx forintért, és 730-on lett bevezetve, az adatlap szerint 1997.11.14-én. A jegyzés pedig ha jól emlékszem 10.01-10.31-ig volt. Nekem onnan indult az idegbaj :)
Appeninn real