hát ez az...! Konszolidálódik ezen a szinten, vagy teszteli a támaszt és majd kiderül, hogy letöri, vagy nem, vagy tovább száguld! Palika már kijelentette hogy igaz van,, mert a második napon "szerinte már konszolidálódott"! Ezt vettem ki kommentjéből! Szerintem ehhez két nap baromi kevés, vagyis bármi lehet még! Jós nem vagyok és naponta sem akarom erőltetni a ta-t! Figyelni viszont figyelek...:)
"szar érzés lesz ha igazam lesz" Chart az oké! Akkor így kérdezem. Neked mi a meglátásod a jövővel kapcsolatban? Dec 13 ig bezárólag vagy utána. Miben lesz igazad? Sehol nem írtál olyant,hogy ez vagy az lesz. Tuti nincs az oké. Na de akkor mire írtad,hogy igazad lesz?Chartból ez nem jön le. Nincs jelölve az igazság. Diszlexia okoz némi gondot a felfogásomban. Zellernéni is nagy heppire számít és te?
53%szavazat van minimum,tehát érvényes lehet az elő közgyüli és gondolom ,egymás között megbeszélték,tehát a szavazás 3 igenes lesz.Az a kérdés van e még valami karácsonyi ajándék a tarsojukban esetleg egy nagyobb üzlet.Mert ugye hülyeségből nem tartanának a SZIT -be.
Törölt felhasználó2023. 11. 15. 15:01
A Közgyűlés napirendi pontjai: Napirendi pontok száma: Napirendi pontok tárgya: 1. Döntés a Társaság szabályozott ingatlanbefektetési társaságként történő nyilvántartásba vételének kezdeményezéséről 2. Döntés a Társaság szabályozott ingatlanbefektetési társaságként történő működéséhez szükséges Alapszabály módosításról és az Alapszabály változásokkal történő egységes szerkezetbe foglalásáról 3. Döntés a Társaság és leányvállalatai megbízott könyvvizsgálója éves díjának felemeléséről
Appeninn real