Szuper! Első szabály, mellőzd a kérdőjeleket, amennyire csak bírod! 😃 A második meg, hogy a 415 az a matekos érték és sávosan kell értelmezni! Lehet 410 és 430 is, de nem írhatok oda mást, mint a matekos érték! A második körben meg el kell mennie ~500-530, de korrekció nélkül nem megy! A korr. meg mikor és honnan, az egyelőre ismeretlen! Normál esetben 420-450-ről... indulhat. A többit meglátjuk majd.:) Kicsit így túl gyorsan haladunk. A múlt héten még egy hét lemaradásban voltunk a tervhez képest, most meg egy héttel előrébb vagyunk és még csak hétfő van! hmm (2023.12.25/415 volt a terv!)
Mostanban mindenkinek szinte 2-3 nickje van amiből arra következtetek, hogy bizony a nagy többségnek fingja nincs a tőzsdéről...Azt jön más néven kérdezősködni...De lehet rémeket látok...
Kesergésed úgy tűnik keresed a 300 alatti beszállót. A napirendi pontot, (SZIT) ha emiatt összehívták a közgyűlést az esetek döntő hányadában megszavazzák. Sokan elfelejtettétek, a közgyűlés felhatalmazta az ügyvezetést a saját részvény vásárlásra. Ebben az esetben amíg el nem érik az 5%-ot nem kel bejelentést tenni. - Van egy hónapjuk rá. A mi esetünkben (APP) ezzel is elmehetünk 500-ig. Akár egy kötelező vételi ajánlat is következhet ezen a szinten. A saját részvény után maguk kapják az osztalékot, ez is megéri nekik. Bármilyen forgatókönyvből csak jól jöhetünk ki.
Valóban kicsit rossz kedvű vagyok, mivel reggel a legelsők között vettem, de akkora réssel nyitott, hogy csak lestem. De tudom én vagyok a hibás, hogy pénteken nem vettem.
Törölt felhasználó2023. 11. 13. 14:40
Ha megszavazzák.szerintem igen akkor ujabb hipe lesz.
Appeninn real