Nincs, de beleveszel mondjuk 105-ön és kiszállsz 118-on. Mert a majmok úgysem engedik fentebb. 117 felett úgy adják, mint ha nem lenne holnap. Plusz osztják majd a részvényt a melósoknak, akik beszórják majd bármennyiért a piacra, ahogy lejár a lockup.
Már második napja folyik realizálás, napi 60 Ft-os emelkedéssel. +20%. Pénteken több mint fél milliárd Ft-al, ma meg 0,8 milliárddal súroljuk a MOL-t. a forgalom tekintetében. Az Opus sehol sincs - menekülnek mindenki ide. Nyilván realizálnak 400 felett is, de ez volt 280-nál 350-nél és 400 alatt is. Ez tény, aztán güriznek, hogy visszavegyék 20Ft-al drágában. Nyilván ellaposodik az emelkedés, de dec 13.-ig várhatóan a pályán marad, napi 1-2 %-al. Ez untig elég addig is. Ma is 13. van, számoljon mindenki, a napi csak 1% mennyit tesz ki dec 13. -ig,
105-ig simán eshet a wallis. a befektetési tanácsadójuk egy looser, a ceo meg csak picsog, de semmit nem tesznek, hogy ne varrják le az árfolyamot. nem a cég szar, hanem a menedzsment.
No azért a BIF kivétel volt...Drukkolok nektek, valamiért úgy gondolom, hogy mostanában inkább egy hajóban evezünk, semmint olyan nagy konkurensek lennénk. Az emelkedés után a BIF sem esett vissza, remélem, itt is az lesz!
Egy kis tájékoztató adat. A jelenlegi árfolyamon 15 milliárd a kapitalizáció, míg már most a "könyvekben" 35 milliárd a saját tőke sora a cégnek. A befektetett eszközöknél (ingatlanok) 70 milliárd található, amivel "szemben" úgy 40 milliárd hosszú lejáratú kötelezettség van. A fentiek miatt az árazás még jelenleg sem elrugaszkodott, de én azon sem lennék meglepve, ha esetleg nemcsak a SZIT jellegű átalakulásra, hanem esetleg tőkeemelésre is sor kerülne újabb részvény kibocsátással, ha valami nagyobb dologra készülődne a cég, amihez újabb forrásokra lenne szükség. Persze ezt is a közgyűlés elé kellene terjeszteni, de eddig még tudomásom szerint nem volt erről szó, azaz csak "ötletelek".
Én is azt mondom de néztem ma a könyvet mocorog..még igy se szakadt be hogy az app szipkzta el a pénzt. De a bifnek kimondottan örütem vettem keveset pont jokor mert tolták is fel..sőt lehet holnap 500 fölé lökik..nyomda is nagyon stabil,Rába wabi is turhető jó napom volt:_)) otp nem érdekel ide oda 100 pont molt se holnapra vettem...
Appeninn real