Hablatyolnak összevissza a számokkal. Találgatnak!! Vicc : ) Mint gyerekek az óvodában. A héten Opus előzés lesz!! Nem kicsi! Szerintem Vazul néninek igaza lesz!!! Lett Sokaknak bocsánatot kellene kérni. Persze ez a Magyar mentalitásban nem szokás. "paraszt az paraszt is marad" Akkor mikor estünk a legtöbbje szitkozódót Vazul nénin. Most meg itt álmodoznak és számolgatnak. Visszalehet nézni az embereket! Szánalmas!!!
SZIT-et miatt miért ne kellene összehívni ha transzparensen akarnak működni. Vállalkoznak. :) Nagy osztalékra nem számítok. Ekkora darabszámoknál nem céljuk. Valamit dobnak az ebnek. De holnap-holnapután elég szép ringlispil lesz. Majd figyelem hogyan ülnek benne páran. :)
Ezt, kétség nélkül megtörténhetne, de ehhez nem kellene egyetlen lényeges napirendi ponttal a közgyűlést összehívni (SZIT). A vásárlást maguktól is megtehetik, - mint ahogy mindig is megtették.
Senki nem tudja mennyi lesz, ezért speka a speka, de jó lenne ha nem menne az égig mert onnan nagyot lehet zakózni. Sok kisbefektetőt ezért tántorít el a BÉT.
Az, hogy SZIT-et akarnak ez pozitív, egyszer már belengették mint a zászlót, aztán vártuk egy jó darabig, aztán semmi nem lett, szerintem most elfogják fogadni, és hogy melyik évben lesz money azt nem tudom...
Appeninn real